Skocz do zawartości

www.cerebru.com

Gość CEREBRU

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem te darmowe szablony wzialem te 2 czy tam 3 grafiki.

szablony sa tutal,

a zasady korzystania z nich po ich zakupie sa tutaj

a ponizej jest tylko czesc z zasad :

You may not claim intellectual or exclusive ownership to any of our products, modified or unmodified. All products are property of independent content providers.

TemplateSpace™ products are provided "as is" without warranty of any kind,

either expressed or implied. In no event shall our juridical person be liable for any damages including, but not limited to, direct, indirect, special, incidental or consequential damages or other losses arising out of the use of or inability to use our products.

CEREBRU

radzilbym Tobie w takim razie od razu zmienic Twoja strone albo wrzucic tam "usterki techniczne" do czasu jak nie przygotujesz innej, lub nie kupisz template'u i nie pozostawisz w kodzie praw autorskich.

poza tym, przeczytaj prosze regulamin tego forum.

Zasady ogólne A

1) nie popieramy piractwa i uważamy, że nie fair jest okradanie twórców oprogramowania.

kod strony, mozna by uznac za oprogramowanie (po dluzszym zastanowieniu), a juz napewno korzystanie z platnego szbalonu za darmo, bez uwzglednienia praw autorskich za piractwo.

Mam nadzieje, ze do jutra uda Ci sie cos z tym zrobic.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak widze, cerebru jednak znow elegancko oszukujesz i mnie i reszte forumowiczow. z czystej grzecznosci nic nie dopisalem pod tamta odpowiedzia, bo ze twoja strona to template to bylo jasne od poczatku. ech chlopie, daj juz spokoj z ta mityczna firma...

juz nad tym pracujemy

a ilu was tam jest? Ty, r., o., w. i kto jeszcze?

"i can handle it without linking :)"

bo ze twoja strona to template

Hehe, czy widzisz tam jakis template. Wszystko to jest wycisniete wielogodzinna praca drogi Rattkinie, a to ze moze zazdroscisz czy jeszcze cos... To juz twoja sprawa. Prosze pokaz mi strone z naszym topem. To bede wdzieczny.

Jesli wzialem takie przyckiski to dlatego ze mialem je wczesniej w glowie i jak napisalem zmienie to niedlugo.

Czekam!

a ilu was tam jest? Ty, r., o., w. i kto jeszcze?

Odpowiadaj za swoje słowa lepiej, a wszystko bedzie dobrze.

dobra, pokaz mi teraz plagiat na naszej stronie ;)

Bo chyba się nie rozumiemy

Jeśli mi pokazesz te buttony to powiem szczerze, że jeśli masz menu poziome to zajmujesz się plagiatem milionów stron, poniewaz uzywaja wlasnie takich menu.

Zapraszam na moja strone ;)

Wzialem kilka grafik. Tak samo jak bierze kazdy z roznych zrodel.

Tu sie przyznales ze wziales kilka grafik. Pozniej dyskusja byla o tym, ze uzyles platnego szablonu ktory lekko zmienilas i podpisales sie pod nim.

dobra, pokaz mi teraz plagiat na naszej stronie. Jeśli mi pokazesz te buttony to powiem szczerze, że jeśli masz menu poziome to zajmujesz się plagiatem milionów stron, poniewaz uzywaja wlasnie takich menu. 

Fakt wprowadziles kilka kosmetycznych zmian. Jednak nadal ogolny uklad jest niemal identyczny z tym co znajduje sie tutaj https://gfxmonia.republika.pl/top.jpg

Oczywiscie, ze przyczepie sie do przyciskow bo z tego co wiedze sa identyczne z tymi z szablonu. Musisz wiedziec, ze prawem autorskim chroniony jest najwet najdrobniejszy element na stronie - np przycisk. Zeby nie byc goloslownym zwroc uwage na przycisk z kopera do maila. Wg mnie to dosc oryginalny pomysl a Ty go po prostu skopiowales.

Niestety nie wystarczy zastapic zdjecia pana fotka ladne pani czy dodac jakies bile. Wazny jest rowniez sam pomysl na cala strone a tutaj nic sie nie zmienilo.

Jasne ze nie, bo pomysl caly byl moj, a te szablony to w ogole hosting jakis. Zmienie te przyciski i powtarzam po raz kolejny ze caly pomysl byl moj. I jesli zmiany ktore wprowadzilem nazywasz kosmetycznymi musisz sie nad soba zastanowic ;)

Nie lubie takich dyskusji ale sie wepnę

CEREBRU sorka ale wszystkie wypowiedzi są trafne uważam że jest to zerżniecie layoutu z wykorzystaniem czyichś pomysłów...

Sorka ale takie jest wrażenie

pozdrawiam... a jeżeli jest to pierwsze wrażenie to teoretycznie każdy sąd uzna to za kradzież, sorka za ostre słowa ale akurat walczyłem kiedyś z czymś takim....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności