Skocz do zawartości

GA i ruch bezpośredni

grobelny

Rekomendowane odpowiedzi

Wg GA ruch na moją w miarę nową (kilka miesięcy) i dość wysoko specjalistyczną stronę w 60% to jest direct traffic, a z wyszukiwarek jest 20%. Coś mi się nie chce w to wierzyć, żeby ludzie nagle wpisywali nazwe mojej strony (nie było żadnej promocji poza pozycjonowaniem). I teraz pytanie jest takie: dlaczego google nie jest w stanie zidentyfikować źródła? Tak wiem, że to jest po refererze, tylko dlaczego moja strona może nie dostawać referera?

Nie ma się raczej co przejmować tym, że nie wiemy skąd jest ruch na naszą stronę (no chyba, że są to jakieś surfy i inne badziewie) -> ważne, że jest. ;-)

Niby tak, gorzej jak jest, a dwa dni później już nie ma (tak jak w tym przypadku)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności