Skocz do zawartości

Pozycja a "odwiedzalność"

kimir

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znów jak to młody zostałem zadziwiony ...

Spadek wyników na jedno ze słów kluczowych z pozycji 6 na 11 - i okazało się po trzech dniach, że nie ma o co tak naprawde robić szumu ..

po tym jak strona znalazła się na pierwszym miejscu ale na drugiej stronie wyników - ilość wejść wzrosła o około 30 % - żadne inne operacje w tym czasie nie były prowadzone .. Klient zadowolony a ja zadziwiony ..

Ktoś kiedyś próbował spisać schematy szukania userów niezmanierowanych codziennym siedzeniem w sieci ?

Spadek wyników na jedno ze słów kluczowych z pozycji 6 na 11 - i okazało się po trzech dniach, że nie ma o co tak naprawde robić szumu ..

po tym jak strona znalazła się na pierwszym miejscu ale na drugiej stronie wyników - ilość wejść wzrosła o około 30 %

85740[/snapback]

Witam!

Wydaje mi się,że jesteś troche nad to spokojny...Może internauci kierują się na Twoją stronę z innych słow kluczowych... Dla mnie każdy spadek pozycji nie jest powodem do zadowolenia... Pozdrawiam.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Witam.

Znów jak to młody zostałem zadziwiony ...

po tym jak strona znalazła się na pierwszym miejscu ale na drugiej stronie wyników - ilość wejść wzrosła o około 30 % - żadne inne operacje w tym czasie nie były prowadzone .. Klient zadowolony a ja zadziwiony ..

Ktoś kiedyś próbował spisać schematy szukania userów niezmanierowanych codziennym siedzeniem w sieci ?

85740[/snapback]

Jeż już wcześniej napisał co nieco o odwiedzalności stron uzaleznionej od jej pozycji poszukaj i przeczytaj.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wydaje mi się,że jesteś troche nad to spokojny...

Dla mnie każdy spadek pozycji nie jest powodem do zadowolenia...

Nie jestem spokojny - tylko zdziwiony :spam: na pozostałe frazy pozycja tradycyjnie +- 1 w górę i w dół ..

Poczekam jeszcze ze dwa dni i zobaczę, czy rzeczywiście poziom ilości odwiedzin pozostanie na wysokim poziomie...

Jakoś nie mogę się doszukać tego postu Jeż'a odnośnie zagadnienia ..

dlatego właśnie pytam o Wasze doświadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności