Skocz do zawartości

Mistrz marketingu

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem w posiadaniu narzędzia do katalogowania stron (automatyczne dodawanie stron do katalogu za pomocą skryptu). W dodawarce znajduje się baza ponad 600 katalogów do których możesz dodać swoją stronę zupełnie za darmo! Istnieje także opcja dodawania własnego katalogu do bazy danych oraz automatyczne wykrywanie z takich stron jak google oraz spisy katalogów i katalogi katalogów i importowanie ich do bazy dodawarki:)

Czego oczekuje w zamian?

W zamian oczekuje linka do swojej strony na Twojej stronie. W zależności od PR strony i jej rozbudowania.

Jeżeli usuniesz mój link ze swojej strony i wykorzystasz moje narzędzie pakuje w Twoją stronę paczkę linków z SWL i w taki sposób dostajesz filtra, sandboxa lub nazywając to potocznie bana w google i wywala Ciebie z indexu.

Więcej info na gg: xxxxxxx

Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z oferty

Jeżeli usuniesz mój link ze swojej strony i wykorzystasz moje narzędzie pakuje w Twoją stronę paczkę linków z SWL.

To nawet zachęca do usunięcia linka, w końcu można w ten sposób zdobyć linki za darmo, może kiepskie linki, ale zawsze to linki - w indeksacji pomogą.

EDIT @M_K_S mnie wyprzedził

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności