Skocz do zawartości

Cześć wszystkim

Ella

Rekomendowane odpowiedzi

Forum sobie podczytuję od lutego. Trafiłam z linka od koleżanki lub wygrzebałam je po prostu w google.

Chciałam być wiarygodna i dodać swoje zdjęcie, ale jakoś nie widzę, żeby mi je wyświetlało, jako awatar, i za nic nie mogę edytować "mojej zawartości", chociaż próbowłam to zrobić w 3 przeglądarkach:) Jak Wam się udało tego dokonać??

Mam serwis: https://seksualnosc-kobiet.pl/ którego oglądalność powoli dochodzi do 1000 wejść dziennie (chociaż się chwieje, a najlepsze wyniki są w okolicach 800 wizyt dziennie), który w necie jest od połowy marca. Próbuję pozycjonować i optymalizować go ciągle. I jeszcze usability - zmiany są zaplanowane i niedługo wygląd się zmieni (od układu na stronie po grafikę). Chcę do lipca dociągnąć do 5000 wejść dziennie, tak żeby mieć jakieś 15 tys. odsłon. Macie jakieś podpowiedzi, jak to osiągnąć?

Szukam też reklamodawców. Na razie są reklamy google, wcześniej miałam PP, ale w końcu je zdjęłam.

Jeśli macie jakieś uwagi czy pomysły - to chętnie słucham. O tym, o czym traktuje to forum, mam takie sobie pojęcie. Uczę się w praniu, przeczytałam też "Marketing z google" i "Nie każ mi myśleć". Czegoś się tam nauczyłam, ale wiedzy nigdy nie za wiele.

Mój plan jest taki, żeby jeszcze w tym roku (2010) żyć tylko i wyłącznie z serwisów.

Mam jeszcze półtora (bo na spółę) serwisów, które stoją tak sobie... Ten, kóry linkuję, radzi sobie najlepiej.

Jestem z Wrocławia i jeśli ktoś z Was ma ochotę się spotkać i pogadać na tematy "branżowe", to jestem chętna. Na tym forum jestem tak powiedzmy raz w tygodniu:) Mam nadzieję bywać częściej.

Cześć.

No w wakacje z reguły liczba odwiedzin spada, chociaż w przypadku tematyki "seksualność kobiet" w tym okresie, pewnie będzie wręcz odwrotnie :)

Avatar, być może wrzucasz zbyt duże zdjęcie, max to 100x100.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności