Skocz do zawartości

[Wykonam] Katalogowanie, darmowe katalogi

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym polecić Państwu moją usługę katalogowania.

Mam w bazie ponad 400 katalogów, z różnych rodzin skryptów, nie liczyłem jakie to skrypty i ile, dla mnie liczy się jakość.

Katalogi są zbierane z google, a nie ze spisów katalogów zapleczowych. Katalogi są darmowe, darmowo płatne, i dodanie Waszej strony do tych katalogów ma MEGA moc.

Sprawdzałem, testowałem, dopalanie stron z SWLa np. liczbą 100 000 punktów przez kilka mc, a moje katalogowanie to tak jak mrówka pod pałacem kultury...

Dlatego nie wysyłam raportu o informacji do jakich stron została zgłoszona strona, by w łatwy sposób nie oddać swojej jak że cennej listy katalogów.

Nie oszukam Państwa też, zależy mi na powracaniu klientów a nie na wyłapaniu jednego czy dwóch.

Na adres email, z doświadczenia wiem że przychodzi około 70% emaili o dodaniu czy też o zgłoszeniu Jeśli chodzi o akceptacje wpisów to jest około 99% pozytywnych.

Proszę o stworzenie również nowych adresów email do celów tego katalogowania, gdyż jak by nie było jest to około 300 różnych webmasterów, i nie gwarantuje co taka osoba zrobi z Państwa adresem i ile emaili wyśle reklamowych.

Wystawiam faktury vat, dodaje jedną stronę w przeciągu miesiąca.

Jeśli masz dwie strony do pozycjonowania, i jeśli zaryzykujesz i kupisz dla jednej z nich tą usłuygę katalogowania, najprawdopodobniej dwa tygodnie później wykupisz katalogowanie dla drugiej strony. Taki będziesz zadowolony.

Efekty pozycjonowania już po tygodniu widoczne w google!!

Koszt to 150zł z VAT

"Seo Directror" Zegarek Mirosław

Wielogóra ul. Graniczna 11, 26-660

NIP: 796-251-29-65

kontakt@seodirector.pl

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności