Skocz do zawartości

czy netsprint jest slepy na spam?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Uwaga, uwaga - oswiadczam ze likwiduje juz spam z mojej strony, strone glowna juz poprawilem, zajmie mi to jeszcze pare dni i do konca nastepnego tygodnia nowa strona bedzie on line :D Chce ja porzadnie dopracowac - oczywiscie pare sztuczek bedzie ale juz bez cloakingu - wszystko bedzie widoczne a zastosowane przeze mnie metody beda podobne jak u tych, ktorzy sa na pierwszych miejscach na slowo "pozycjonowanie" w google, mam nadzieje ze zaakceptujecie moje sposoby i ze beda w miare skuteczne ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

a twoje obiecanki to już słyszeliśmy dziesiątki razy.

A moim zdaniem jak chce to niech sobie ma co chce na swojej stronie, nikt nie jest zobowiązany do usunięcia "niedozwolonych" technik będąc zarejestrowanym na tym forum. Wie co robi, wie jak się to może skończyć i teraz to tylko jego wybór czy chce rano się budzić i sprawdzać czy jeszcze jest w wyszukiwarkach czy już nie :mrgreen:

nie cud :P powinienem byc w pierwszej 10-tce, 20-tce, zaleznie od slowa :P

zamieniłem już index - żeby nie było że tylko obiecuje ;) naprawde ostatnio mam taki zapiernicz ze ciezko mi znalesc czas... Podejdzcie do tego z humorem...

ps. w netsprincie tez jestem - 7 miejsce :P

"nie wydaje mnie sie"

juz jest on line ;) reszte postaram sie do konca tygodnia, i promis :P

niebeirzcie mi tego za zle - nie cierpie wyscigu szcorow i nie nie uwazam nikogo zakonkurencje i nie chce miec tu wrogow, po prostu juz prawie koncze studia a z czegos trzeba zyc do czasu jak wyjade za granice i musze za wszelka cene zlapac paru klientow... Wiem ze to bylo nieuczciwe wobec innych, ktorzy tez pozycjonuja pod te slowa za co przepraszam - wtedy nie wiedzialem ze tak nie mozna - a teraz postaram sie juz uczciwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności