Skocz do zawartości

Az.pl Provider 2

Witgo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem ciekawy jakie są Wasze opinie na temat konta Provider 2 z az.pl

Korzystał ktoś może?

Nie chodzi mi o serwer pod zaplecze tylko pod spory serwis. Można tu wykupić dodatkowe IPki za 5 dyszek rocznie.

Serwis ma sporo subdomen i chciałbym je mieć na oddzielnych ip. Zasada działania jak na większych serwisach np typu gratka czy inne ogłoszeniowe gdzie subdomenami są strony np z nazwą miasta.

Warto? Jak dużo odwiedzin może taki serwerek wytrzymać?

Licząc dodatkowych 100ip, dodatkowy transfer i miejsce na serwerze i tak sie dużo bardziej opłaca niż ten dedyk od nich, gdzie są adresy ip "wg potrzeb"

Z góry dzięki za opinie

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Dzięki. Trochę ostre te opinie tam ;-) I wg nich to się ich serwery do niczego nie nadają. Ja mam kilka kont u nich i to od dłuższego czasu i szczerze mówiąc nie było sytuacji, żeby serwer padł albo baza.

Ale pod większy serwis wolałbym zasięgnąć Waszej opinii na ten temat, bo jednak przy dużej ilości ip to spory wydatek.

Może coś się zmieniło.. nie wczytuje się w opinie o nich z ostatnich tygodni/miesiecy. 3 lata temu z przekrwionymi od złosci oczami (hehehe) uciekałem od nich z 2 kontami i ponad 20-stoma domenami bo pady to jedno, ale obsługa była wrecz tragiczna niestety... z drugiej jednak strony przez ostatnie 5 lat troche tych wedrowek juz przezylem i moge powiedziec, ze praktycznie na kazdym hostingu cos sie kiedys musi sypnac.. najwazniejsze jest jednak to, zeby obsługa była fer i nie olewała klienta, oraz nie kłamała! :]

coraz częściej - za duże obciążenie serwera - strona (statyczna) wyłączona - zdecydowanie nie polecam

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

dzięki za opinie. Ja mam u nich kilka kont personal i business od kilku lat i nie zdarzyło mi się jeszcze coś takiego. A co z dedykami od nich?

A co możecie polecić innego (może być dedyk), ale żeby można było mieć większą ilość ip, nawet za dopłatą ?

edit: a co myślicie o statnet.pl ? To będzie mój pierwszy poważniejszy hosting dlatego proszę Was o pomoc. Do tej pory korzystałem tylko z dzielonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności