Skocz do zawartości

[WYKONAM] Profesjonalne tworzenie artykułów

moniSia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Dziękuję za zainteresowanie moją ofertą.

Podejmę stałą lub tymczasową współpracę przy pisaniu precli, artykułów pod zaplecza czy też opisów do katalogów.

Mogą zagwarantować super-szybkie terminy realizacji artykułów - posiadam ogromną ilość wolnego czasu, przez co 30 artykułów na dzień to minimalna ilość, jaką mogę zrealizować.

Napiszę artykuł na każdy temat, wliczając również tematy erotyczne oraz szeroko pojętą tematykę hazardu.

Nie istnieje dla mnie dziedzina tematyczna, której mogłabym się nie podjąć!

Do każdego artykułu podchodzę profesjonalnie, dbając o dopieszczenie każdego, nawet drobnego szczegółu.

Cennik za unikalny artykuł napisany zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny, a także zadowalający jeżeli chodzi o spójność, jasność a także przede wszystkim - wartość merytoryczną:

- tekst popularnie zwany "preclem", a także pod zaplecza - 2 zł/1000 znaków, 4 zł/2000 znaków,

- profesjonalny artykuł na stronę internetową - 6 zł/1000 znaków, 12 zł/2000 znaków.

Rabat dotyczący oferty tekstów pod precle:

Przy zamówieniu minimalnie 50 artykułów cena za 1000 znaków - 1,80 zł :)

Przy zamówieniu 1000 artykułów cena za 1000 znaków - 1,50 zł :D

Nie zlecam pisania artykułów osobom trzecim, wszystkie teksty tworzę samodzielnie przez co gwarantuję unikalność oraz zadowolenie ze świadczonych przeze mnie usług.

Pozdrawiam!

Kontakt:

PW,

monika.walcz@poczta.fm,

GG: 2336172

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności