Skocz do zawartości

Oferta pewnej firmy..

jubi

Rekomendowane odpowiedzi

śmiejcie się, nawet nie wiecie ilu klientów daje sie na to nabrac i ilu się jeszcze nabierze. To naciągacze i przede wszystkim spamerzy, wyślą ,,ofertę" do 100 tys firm i z takiej jednej wysyłki statystycznie wpadnie minimum kilkanaście ,,osiołków". To tak jak z tą firmą co rezerwuje domeny za 450 zeta.

dlaczego naciaganie?

wiele agencji oferuje takie uslugi,

o cenie decyduje popyt nie podaz

dla innych naciaganiem jest branie 500zl / mc

za to ze strona wisi pod jakimis keywordami w czyjejs wyszukiwarce

bez gwarancji ze ktos wogole je wpisuje...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Trudno określić w takiej sytuacji czy jest to naciąganie czy tylko propozycja.

Osobiście uważam, że jest to nieetyczne i wczesniej lub później odbije im się czkawką. Klienci sami to zweryfikują.

Sam prowadzę usługę AdWords, zresztą wszyscy wiemy ile tak naprawdę pracy trzeba w to włożyć.

Ich działanie nie jest tez prawnie zakazane. Zatem oceny możemy mieć różne a stanowisko jedno:

napiętnować i głosić wszem i wobec, że to zdzierstwo.

Normalnie z krzesła spadłem...

spadłbyś do piwnicy jakbyś się dowiedział ile miesięcznie kosztuje mojego klienta pozycjonowanie w google.com w pozycjonowaniu nie ma czegoś jak sztywne granice cenowe, a 2700 w adwords mozesz nawet puścić w tydzień ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności