Skocz do zawartości

sklep na oscommerce

Vek-tor

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez a zwlaszcza jak jestem JA cytowany :)

ale fakt założy ktos nowe konto i odgrzewa stare tematy :)

Bez urazy - ale jak widać zmarnowałeś miesiąc czasu bo oprócz podmiany kilku gifów i paru zmian w stylesheet.css nie jest zrobione w sklepie praktycznie nic.

jesli tak uwazasz nie bede sie kłocił - PRZECIEŻ JESTES ZNAWCĄ

ja nie sądze abym zmarnował czas, gdyz ja ze swojej pracy jestem dumny, choc pewnie jestes znawca i pewnie musialbym od ciebie kupic NOWY sklep - ale wybacz ten mi wystarczy by jest przerobiony przezemnie w czasach gdy nie miałem zielonego pojecia o PHP i sie na nim uczyłem, a pozycjonowaniu tez wtedy nic nie wiedziałem ;)

najwazniejsze ze sklepy oparte na OSC sa w wiekszosci przypadków nie zawodne i lubią je klienci za swoja prostotę :D a wielu na wielu forach pomoze gdy ktos ma kłopoty i ma sie to za FREE, a przy rozpoczynaniu tego biznesu KASA jest najwazniejsza, a jak sie ni uda poprostu mozna wrocic do roboty za biurkiem i nic sie w sumie nie traci :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności