Skocz do zawartości

SEO kopie

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Ilgesu - sprawdz pozycje w serpach dowolnego mojego klienta ze ZPN albo GAF wtedy podyskutujemy. Wszyscy klienci . W tej chwili success rate dla ponad 2000 fraz wynosi 98.81 % - tzn 98.81 fraz jest w topX zamowionym przez klienta.

Frazy, ktore nie weszly to w wiekszosci frazy z umow kwiecien/maj. Moje wyniki nie sa hossa a przemyslana strategia laczaca tania sile robocza ( Pakistan) i dostepne oprogramowanie (xrumer, link farm evolution ,senuke i kilka innych komercyjnych narzedzi )

Jesli masz kilka tys Bl to wtedy konkurencja nie ma jak sprawdzic skad sa wszystki i nie ma mozliwosci kopiowania Twojej strategii,

• 1 miesiąc temu...
Ilgesu - sprawdz pozycje w serpach dowolnego mojego klienta ze ZPN albo GAF wtedy podyskutujemy. Wszyscy klienci . W tej chwili success rate dla ponad 2000 fraz wynosi 98.81 % - tzn 98.81 fraz jest w topX zamowionym przez klienta.

GAF - freelancer.com ?

ZPN - ?

SensorStudio & Co.

Mozesz Oki zakupic u mnie blast z xrumera i Twojej konkurencji dosc trudno bedzie Cie przeskoczyc. Mozesz zakupic 500 komentow z blogow .

Mozesz tez to wszystko wykonac sam.

Może przestań już wszędzie reklamować swoje spam usługi...

gdyby wszyscy przestali sie reklamować forum miałoby 25-30% obecnych postów :P

poza tym dobrze mu idzie - tez korzystam skoro inni mogą ... jest wolny rynek nie ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wkurza Was to? Piszę maile o wymianę linków i jak tylko się wymienię, u konkurencji pojawia się ten sam link.

1. Umieszczaj linki na prywatnych stronach, które nie umożliwią konkurencji dodanie linków.

2. Po uzyskaniu 1 000 linków na różnych domenach, trudniej jest dotrzeć do reszty.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności