Skocz do zawartości

www.thumbshots.org

luinalcar

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale wiem jedno, mi także nie wyświetla wszystkich stron. Na większych serwisach to działa, na mniejszych stronach już nie...

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Strona musi być w DMOZ-ie. tylko takie wyświetla. (i chyba kilka dni temu dodali Yahoo - ale nie wiem katalog ? Coś tam mi naskrobali ale dokładnie nie czytałem)

86282[/snapback]

Aha fakt juz kapuje - faktycznie ale tylko dla FireFoxa :(

Firefox fans! Get thumbnail previews on Google and Yahoo search!

nalezy tez miec w miare nowego firefoxa i trzeba sciagnac addonsa :D

https://addons.mozilla.org/extensions/morei...id=189&vid=1077

L.

Co to DMOZu to musi być, a co do FF to wcale tego nie trzeba instalować :placze:

Wrzuciłem to do swojego katalogu, i nawet fajnie się prezentuje.. i nie zżera transferu :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności