Skocz do zawartości

jak zamawiać mailing?

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

moje doświadczenie w marketingu internetowym jest znikome, dotychczas zamówiłem 3 "profesjonalne" mailingi na Allegro z czego jeden był zgodny z opisem, drugi nieco szemrany a trzeci zwykłym oszustwem. Biorąc jednak pod uwagę efekty pierwszego chciałbym dalej reklamować się w ten sposób i tutaj pytanie do doświadczonych kolegów;

-jak można się zabezpieczyć przed oszustami?

- jakie są realne ceny rynkowe?

- co brać pod uwagę przed zakupem?

- jak najlepiej sprawdzić efektywność kampanii poza statystykami GA?

Jeśli chcesz zabezpieczyć się przed oszustwem polecam przejrzeć dokładnie ofertę mailingu, ew napisać do osób które wcześniej wylicytowały aukcje od tego samego użytkownika.

Uważaj na strony typu banknocik, które wypłacają użytkownikom pieniądze za czytanie maili, warto też sprawdzić jak często wysyłany jest mailing, ceny z tego co się orientuję to jeśli chodzi o mailing z adresów z bazy forum o średniej - niskiej jakości to ok 1zł za 1000 adresów.

Jeśli chcesz zabezpieczyć się przed oszustwem polecam przejrzeć dokładnie ofertę mailingu, ew napisać do osób które wcześniej wylicytowały aukcje od tego samego użytkownika.

jasne, zauważyłem że często-gęsto pozytywne komentarze wystawiają sobie nawzajem sprzedający mailingi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności