Skocz do zawartości

Katalog katalogów

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Wkradł się mały błąd, już naprawione.

Kody do pobrania dowolnej konfiguracji listy: L2ZW4EL1, QZEVEN8D, X3G26XKT, IFS1VLDI, HGVJQ8JV.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 2 tygodnie później...

Witam,

Dziś został wdrożony skrypt sprawdzający katalogi WordPress poz względem możliwości rejestracji, katalogi które mają wyłączoną rejestrację są automatycznie usuwane/przenoszone na czarną listę. Nasz spis katalogów jest zbiorem publicznych katalogów, stąd precle, katalogi zamknięte lub zabezpieczone "tajnym" kodem nie będą przyjmowane, a obecne zostaną wykasowane.

Przy okazji kilka kodów: J2MMJ551, G5E42QTX, 4ZGPI2RV, A8W2N9KY, ZXY4ZZ4E.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 miesiące temu...

Czasem katalogi trafiają na czarną listę a czasem są kasowane,

podeślij adres na pw lub poprzez kontakt na katalogiseo.info a przywrócę.

Mar.

• 1 miesiąc temu...

Taka mała ciekawostka, po roku wyjście z filtra, mam nadzieję, że to nie dzisiejsza czkawka ;)

filtr.jpg

Kody do listy: 25YA47Q1, 5K1XRYBC, B5K4G9YG, KWA536U8, YN3TIX21.

Mar.

• 2 tygodnie później...
Taka mała ciekawostka, po roku wyjście z filtra, mam nadzieję, że to nie dzisiejsza czkawka :)

filtr.jpg

Kody do listy: 25YA47Q1, 5K1XRYBC, B5K4G9YG, KWA536U8, YN3TIX21.

Mar.

witam

czy mogłbyś mi wyjaśnić jak korzystać z tych kodów które podajesz? czy jest to kod aby dodać stronę do Twojego katalogu ze stopki?

po godzinach klikania czas na ćwiczenia na kręgosłup tylko regularnie proszę. Najważniejsze to wykonywać ćwiczenia wzmacniające kręgosłup aby przestały dokuczać bóle kręgosłupa.

• 2 tygodnie później...
Nie zostałeś zarejestrowany z powodu awarii naszego systemu. Przepraszamy za kłopot.

You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Exception' with message 'Access denied. 64bit CPU?' in /home/se

Od kilku dni...

Nie wiem czy to dobre miejsce na wrzucenie tego błędu, ale może ktoś powiedzieć o co chodzi?

Nie mogę dodać żadnego katalogu...

wysokiej jakości pokrowce na kolumny i statywy

Mar, możesz powiedzieć co Cię nadal skłania do tego, by akceptować w swoim spisie "precle" w ilości setek albo ponad tysiąca sztuk dodanych jednocześnie przez tę samą osobę, która po miesiącu lub dwóch zamyka te precle, podmienia bazy danych i gów** zostaje z artykułów oraz kont zakładanych przez normalnych użytkowników?

• 1 miesiąc temu...

@Lesiu jeszcze raz powtórzę, jeżeli precel ma możliwość publikowania to jest akceptowany, jeśli chodzi o te które po pewnym czasie wyłączają te opcję jest skrypt który to sprawdza i katalogi takie trafiają na czarną listę lub są usuwane, a później czas weryfikuje resztę,

@SEM Light, problem powinien występować już rzadziej.

Oraz coś co miałem zrobić bardzo dawno temu, można wygenerować nowe hasło do serwisu,

dla zapominalskich :)... wystarczy wejść w zakładkę zaloguj i tam jest opcja przypomnij hasło.

Oraz dla ciekawskich statystyka PR po update z 27-06.2011:

PR 7 - 1

PR 6 - 7

PR 5 - 30

PR 4 - 208

PR 3 - 667

PR 2 - 1023

PR 1 - 1210

PR 0 - 11046

M.