Skocz do zawartości

Katalog katalogów

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

www.miejsca.abcinfo.eu - katalog moderowany, wpisy bezpłatne do wszystkich kategorii. Można zgłaszać nowe kategorie jeśli zajdzie taka potrzeba. Wpisy indeksują się tego samego dnia w Google.

Linki są dofollow. Prosty i szybki katalog, bez umieszczania odniesień z własnych stron.

Zapraszam!

• Like 1

Załóżcie własne tematy, a nie dopisujcie się do nie swojego wątku :) Ten temat dotyczy spisu katalogów Mar-a...

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• 2 tygodnie później...

Katalog jest odświeżany, a to, że kilka katalogów na jednej domenie nie minus, dla niektórych to plus.

W spisie bardzo łatwo można sortować i wybierać to co Nas interesuje, a zbanowane katalogi, no niestety ciągle są banowane, i nie ciężko je wyłapać od razu, ale w spisie jest skrypt to wyłapujący.

Spis istnieje bardzo długo, i jest moderowany prawie codziennie, ale to i tak nigdy nie da 100%.

Dla przykładu dziś wyleciało 100 katalogów, bo ktoś zwinął swoje manatki, tak już w tym biznesie jest, jedne przestają istnie... pojawiają się nowe.

Spis nadal pozostawia wiele do życzenia, w miarę czasu staram się polepszać go ;)

Pozdrawiam,

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Z tego co pamiętam, w regulaminie wyraźnie pisze, że spis nie przyjmuje katalogów na jednej subdomenie, ale nie ja jestem właścicielem ;) Według mnie bałagan jest ogromny, ale wiadomo - każdy sądzi co innego.

Gdybyś potrzebował pomocy w moderacji to zawsze mogę pomóc.

Kocham Polskę

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

• 2 tygodnie później...

Nie wiem jak u reszty ale mi wszystkie Twoje katalogi blokuje bitdefender

"Bitdefender blocked this page

This page is blocked by Bitdefender Cloud protection"

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Poza tym katalogi nie działają: "Fatal error: Call to a member function execute() on a non-object in /home/u307388143/public_html/index.php on line 38" albo przeciążenia serwera itp.

Trends.pl- projektowanie stron www, kampanie Facebook, Adwords!

• 1 miesiąc temu...