Skocz do zawartości

Katalog katalogów

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Mar....napisalem ci e mail :pisze: prosze o odp; z gory dzieki..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 2 lata później...

Witam,

Po wyzerowaniu PageRanku została wyłączona aktualizacja, przy obecnych katalogach pozostaje wartość sprzed wyzerowania.

A teraz kilka statystyk:

Spis zawiera 3711 katalogów.

Dokładne statystyki:

083c807a311d.jpg

Przy okazji po ponad 10 latach działania spisu, dziękuje za pomoc w jego tworzeniu, za dodawanie swoich katalogów, raportowanie itd.

Przy okazji parę kodów, by można było wyróżnić swój katalog, jeśli ktoś jeszcze je ma ;)

4RG5LIN8, EWHDD7GC, XP9JBB4D, ZQY89VCR, 9XUSV5MG

Aby wykorzystać kod, klikamy PREMIUM, podajmy ID katalogu oraz kod. Wyróżnienie jest na 21 dni, im więcej dni na jeden tym wyżej jest katalog na liście katalogów Premium.

Ps. Proszę, by powyższe kody wykorzystać, jeden użytkownik, jeden kod, mam nadzieję, że będzie to fair play.

Pozdrawiam,

M.

Edytowane przez Mar
  • Like 2

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ostatni kod z listy został wykorzystany. Dzięki :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Dnia 13.11.2016 o 17:20, oktobiz.pl napisał:

Chcę więcej kodow

Proszę:

WH37Y7LI  N4ZPTKYN  9MRZ3Y9P  ZURR3VW9   7GEDMZSJ

Dnia 19.10.2016 o 18:20, Pawcioo1992 napisał:

Czy zasady dodawania wpisów do katalogów sklepów internetowych jest taki sam jak do zwykłych? Czyli uważajcie, gdzie i co dodajecie itp?

Tak.

PS.

Przypominam, że Google oznacza SeoKatalogi, jako niebezpieczne, jeśli posiadają linki do stron niebezpiecznych, więcej tutaj:

Pozdrawiam,

M.

Edytowane przez Mar

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem