Skocz do zawartości

Zaplecze

andre1281

Rekomendowane odpowiedzi

Pomysłów jest mnóstwo . Sam zadaje czaem takie pytanie .

A tak na początek masz budowanie zaplecza w dziale dla początkujących i po przeczytaniu tego będziesz juz cos tam wiedział POLECAM

I co najmniej kilku książek.

Budowa zaplecza w dziale dla początkujących, jest przedstawiona nawet w formie obrazkowej.

Gdybyś przeczytał wskazany wcześniej temat, już dawno uzyskałbyś odpowiedzi na zadane pytania.

Czyli tematy nie związane z tematyką strony pozycjonującej może być. Przypuśćmy że już moje zaplecze jest wypozycjonowane i że ma dużo linków zewnętrznych to co muszę zrobić żeby to zaplecze podniosło wyniki wyszukiwanie moje prawdziwej strony do którego zrobiłem to zaplecze

co muszę zrobić żeby to zaplecze podniosło wyniki wyszukiwanie moje prawdziwej strony do którego zrobiłem to zaplecze

Umieszczasz na nim link do strony pozycjonowanej. Tytuł linka dajesz taki, na jaki chcesz pozycjonować swoją stronę.

Umieszczasz na nim link do strony pozycjonowanej. Tytuł linka dajesz taki, na jaki chcesz pozycjonować swoją stronę.

sorki możesz to napisać w jakiś inny sposób nie rozumie tego co napisałeś

Witam

Tytuł linka czyli anchor, klikalna nazwa linku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności