Skocz do zawartości

Linki wychodzące z witryny

chessnet

Rekomendowane odpowiedzi

Katalogi wymagające linka zwrotnego omijaj szerokim łukiem. Pozycjonujesz je a nie siebie.

Do wymiany linków stwórz wartościową stronę i tam umieszczaj linki.

Stronę docelową pozostaw jak najbardziej czystą (pozbawioną linków), max. 2-3 linki tematyczne.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dzięki.

Czy zapleczówkę mogę katalogować z katalogów wymagających linka zwrotnego, czy także nie? Nie interesuje mnie ile PR przeniosę, a tylko to, aby link z zapleczówki wydźwignął mnie w serpach. Czy jak ze strony wychodzi więcej linków to moc "pozycjonowania" jest mniejsza, czy się nie zmienia?

No i jak jest z tymi subdomenami? Czy linkowanie: subdomena głównego serwisu -> zapleczówka -> główny serwis jest OK?

Czy jak ze strony wychodzi więcej linków to moc "pozycjonowania" jest mniejsza, czy się nie zmienia?

Siła strony przypadająca linkom jest dzielona niejako proporcjonalnie do liczby linków z niej wychodzących

Dużo linków bierzesz wtedy gdy przydzielasz im rolę indeksacji, nie liczy się w ten czas najbardziej ich siła, ile doprowadzić do indeksacji jakiegoś wpisu/precla i utrzymać w indexie

Dzięki.

Czy zapleczówkę mogę katalogować z katalogów wymagających linka zwrotnego, czy także nie? Nie interesuje mnie ile PR przeniosę, a tylko to, aby link z zapleczówki wydźwignął mnie w serpach. Czy jak ze strony wychodzi więcej linków to moc "pozycjonowania" jest mniejsza, czy się nie zmienia?

No i jak jest z tymi subdomenami? Czy linkowanie: subdomena głównego serwisu -> zapleczówka -> główny serwis jest OK?

Rozumiem, że nikt nie ma pojęcia. <_<

Dzięki.

Rozumiem, że nikt nie ma pojęcia. :)

Jeśli zaplecze ma być mocne, unikaj dodawania innych linków, a co za tym idzie unikaj katalogów wymagających linków zwrotnych.

Twoje drugie pytanie, jeśli o mnie chodzi nie powinno się linkować zaplecza ze strony dla której jest ono budowane. Nawet jeśli ma to być subdomena. Linkowanie powinno być jednostronne zaplecze -> Serwis.

Ręczne Katalogowanie SEOKatalogi - Rabat 10% powołując się na forum PiO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności