Skocz do zawartości

AdSense na stronach o SEO

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanko. Wiadomo, że Google raczej nie lubi pozycjonowania, bo wyniki mają być naturalne. Czy umieszczanie AdSense i Analytics na stronach o SEO może się wiązać z jakimiś nieprzyjemnymi konsekwencjami? Tzn. moderator wejdzie zobaczy "złą" tematykę i "coś" mi zrobi?

I jeszcze jedna sprawa. Mam AdSense na jednej stronie, teraz chce dodać reklamy na drugiej. Wystarczy "utworzyć nową jednostkę AdSense" i umieścić ją na drugiej stronie czy muszę gdzieś zgłosić nową witrynę/założyć nowe konto?

Dzięki za ewentualną pomoc

pozdrawiam

I jeszcze jedna sprawa. Mam AdSense na jednej stronie, teraz chce dodać reklamy na drugiej. Wystarczy "utworzyć nową jednostkę AdSense" i umieścić ją na drugiej stronie czy muszę gdzieś zgłosić nową witrynę/założyć nowe konto?

Tak, wystarczy, że utworzysz nową jednostkę, nie zakładasz nowego konta.

Tzn. moderator wejdzie zobaczy "złą" tematykę i "coś" mi zrobi?

Gwarancji nie daję, ale Panowie z tego forum mają blogi o SEO i zainstalowane Adsense, więc problemu raczej nie ma. Poczekaj jednak na odpowiedzi innych osób.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Wiadomo, że Google raczej nie lubi pozycjonowania, bo wyniki mają być naturalne.

Bzdury! Google lubi i wspiera pozycjonerów, oferując im specjalne narzędzia i wskazówki dotyczące optymalizacji i promocji serwisu!

(...) moderator wejdzie zobaczy "złą" tematykę i "coś" mi zrobi?

Totalny absurd! Chyba że rzeczywiście masz "złą" tematykę w postaci niedozwolonego spamu lub treści niezgodnych z obowiązującym prawem.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności