Skocz do zawartości

[Pr4] Nowy, zadbany moderowany precel

mark

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Powinien być jednak link do rejestracji na głównej ;) Poza tym "Rejestracja użytkowników jest obecnie niedozwolona.". Dziwić się, że nikt nic nie dodaje.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Bardzo dobry precel. @mark myślałeś może o polepszeniu linkowania wewnętrznego? Np. poprzez wyróżnienie głównych kategorii w panelu bocznym + dodanie najwyżej ocenianych przez Ciebie publikacji (świeżych, w rotacji) + umieszczenie tagów na głównej?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

zamknięcie rejestracji jest najlepszym rozwiązaniem, bowiem nie mam czasu, aby bawić się z userami, którzy wrzucają teksty po 700-1000 znaków, a jest ich naprawdę sporo. Marnują tylko swój i mój czas.. a tak precel będzie mógł żyć na spokojnie, dla aktywnych userów.

Paq: proponujesz jakieś wtyczki?

Myślę, że mógłbyś skorzystać z related posts, a co do kategorii to w panelu użyj widgetu "kategorie" (na głównej) - pozwoli na wyszczególnienie wszystkich działów, w których lądują wpisy. W tej chwili po prostu wpisy są zakopywane jeden pod drugim i założę się, że botowi do kilkumiesięcznych wpisów trafić nie jest łatwo.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 2 miesiące temu...

Witam,

Mógłbym prosić o stworzenie dla mnie profilu do finanseibankowosc.com.pl? !!!

Chciałbym dodać jakoś w poniedziałek na początek 15 unikalnych artykułów po 2000 znaków z tematyki urody.

Kolejne artykuły będę wrzucał na bieżąco (tak samo ok 2tyś znaków).

Zapewniam, że będą to bardzo wartościowe wpisy, bo bardzo mi na tym zależy żeby mieć linki z Twojej stronki !!!

Co do samego precla, proponowałbym dodanie wtyczek "Similar Posts" i "Post-Plugin Library", aby pod każdym artykułem były podobne posty (najlepiej 3), żeby wszystko się szybko i ładnie indexowało.

Dodatkowo wtyczkę "WP No Category Base", aby usunąć "Category" z linka, będzie krótszy i łatwiej będzie się pozycjonowało.

(np przy linku: https://finanseibankowosc.com.pl/index.php/category/ciekawe-artykuly/)

Bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;)

BTW. nie mogłem wysłać Ci tej wiadomości na priv bo masz zapchaną skrzynkę

Witam, jeżeli to możliwe to podpinam się pod wypowiedź przedmówcy.

W razie potrzeby adres e-mail do kontaktu: kubickip[małpa]o2.pl

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Panie właścicielu, sugeruję poprawić poważny błąd, który "naparza" po oczach przy pierwszym spojrzeniu na bloga, tzn.

Ciekawe informacjĘ na temat finansów i nie tylko
Ja mam ciekawą informacjĘ, a w moim serwisie publikowane są ciekawe informacjE

Subtelna, lecz bardzo znacząca różnica.

Przy okazji poprosiłbym o założenie konta, celem dodania kilku unikalnych artykułów. Jeśli dałoby radę to proszę o dane do logowania na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności