Skocz do zawartości

Precel ogólnotematyczny

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chciałem Wam przedstawić mojego nowego bloga ogólnotematycznego: https://bump.boo.pl/

Pewnie pomyślicie, że skoro blog nie jest na własnej domenie to szybko zniknie z Sieci. Mogę zapewnić, że tak nie będzie, a tych, którzy maja jakiekolwiek obawy pragnę poinformować, że już na początku czerwca będzie własna domena.

Każdy może się zarejestrować i dodać artykuł, który ma minimum 1500 znaków i maksymalnie 2 linki w treści (im ich mniej tym wyższa moc). Precelek jest systematycznie linkowany od około 2 tygodni. Mogę zapewnić, że na blogu nie zostanie zainstalowany żaden SWL, a linków wychodzących nie nie będzie więcej niż 4 (nie wliczając w to linków ze wpisów). ;)

Linki w artykułach mogą być umieszczane tylko po pierwszym akapicie. Nie wymagam grafiki.

Pozdrawiam, Kamil.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Hmm. Wprowadze zmiany. Może to Was zacheci. minimalna długość to 1000 znaków. Wtedy można dodać 2 linki. Za każde nastepne 500 znaków można dodać jeden link wiecej.

Może być. :)?

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

... a tych, którzy maja jakiekolwiek obawy pragnę poinformować, że już na początku czerwca będzie własna domena...

chyba tu jest pies pogrzebany. mi by się nie chciało dodawać wpisu na stronę która ma być przeniesiona, bo jak podlinkuję swój wpis to linki albo pójdą w kosmos albo będę musiał je przepisać.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

... a tych, którzy maja jakiekolwiek obawy pragnę poinformować, że już na początku czerwca będzie własna domena...

chyba tu jest pies pogrzebany. mi by się nie chciało dodawać wpisu na stronę która ma być przeniesiona, bo jak podlinkuję swój wpis to linki albo pójdą w kosmos albo będę musiał je przepisać.

N.

Zrobie 301. Wydaje mi sie, ze to pomoże w przeniesieniu mocy na nową domene.

Dziś zaakceptowałem Dwa unikalne i ciekawe wpisy. To zmotywowało mnie do jeszcze dbalszego dbania o precla. :)

Szkoda tylko, że w przypadku bloga bump.boo.pl katalogi sie wolno indeksują. :rolleyes:

Jeśli chodzi o wpis, który musiałem odrzucić:

użytkownik: pointseo

Data dodania: 26.05.2010

Tytuł: Technika druku offsetowego -

Powód: Nie unikalna treść.

Zapraszam do dodawania artykułów.

Kolejny wpis, który musiałem odrzucić:

Użytkownik:

Data dodania: 27.05.2010

Tytuł: Tworzenie stron www i interaktywna reklama w internecie

Powód: Wpis bardziej wyglądał na ogłoszenie firmy niż na artykuł. Po drugie zbyt dużo linków w treści.

Szkoda, że jest na tym samym IP co np. webstart.boo.pl.

A będzie na jakiejś nowej domenie funkcjonował czy zostaje na tej subdomenie. Pytam bo nie wiem czy jak wstawię to linkować.

Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko :)

A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe.

Przedwczoraj wykonałem pierwszą partię podlinkowywania. Dzięki temu site zwiększył się ponad dwukrotnie. W czwartek kolejna porcja linków. Serdecznie zapraszam do dodawania artykułów. :hmmm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności