Skocz do zawartości

Clickmapa - gdzie taka usługa bez reklam ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Interesuje mnie temat clickmapy, czyli narzedzia, które w postaci kolorów pokazuje nam gdzie internauci na stronie WWW klikają najczęściej - im bardziej na czerwono, tym więcej klików.

Swego czasu Stat24.pl oferował takie coś, chyba teraz też oferuje, ale no sorry.. jak za takie coś mają mi wywalić reklamę w postaci layera na pół ekranu to dziękuję bardzo.

Wiec pytam - gdzie znajdę tego typu narzędzie darmowe/tanie, ew. niech ktoś podsunie mi pomysł, jak ugryźć temat od storny kodu, to napsizę coś takiego (podejrzewam, ze mam dobry tok myslenia, jeśli chodzi o zasadę działania, ale może pomożecie).

Pozdrawiam,

Łukasz

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności