Skocz do zawartości

anchor "masło maślane" = "maslane masło?

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

OK dzieki. pogłebiając temat.

Powiedzmy że pozycjonuje na frazę "masło maślane", jak daleko można posunąć się w modyfikacji anchor aby pozycjonował interesującą nas frazę??

1. masła maślane

2. maślane masła

3. masło maślanka

4. maślanka z masła

5. masło maślane warszawa

??

pozdr

Podam Ci na prostym przykładzie, kiedyś pozycjonowałem stronę na frazę kurs pozycjonowania i podstawy pozycjonowania wybiłem się na 5 pozycje. A katalogując różnicowałem anchory tak:

kurs pozycjonowania, tajniki pozycjonowania, sposoby pozycjonowania, podstawy pozycjonowania stron, techniki pozycjonowania, kodeks pozycjonowania itp na każdy kroku starałem się umocnić wyraz pozycjonowania, bo głównie on występował w dwóch pozycjonowanych frazach, taki sposobem wbiłem frazę kurs pozycjonowania na 5 miejsce, choć czasami były skoki na 4 pozycje, a frazę podstawy pozycjonowania na 6, i szczerze mówiąc dużo czasu mi to nie zajęło.

A że skleroza nie boli i nie przedłużyłem domeny, to poszła w siną dal.

Może dla nie których to dziwny sposób, ale dla mnie był on bardzo skuteczny :)

Podam Ci na prostym przykładzie, kiedyś pozycjonowałem stronę na frazę kurs pozycjonowania i podstawy pozycjonowania wybiłem się na 5 pozycje. A katalogując różnicowałem anchory tak:

kurs pozycjonowania, tajniki pozycjonowania, sposoby pozycjonowania, podstawy pozycjonowania stron, techniki pozycjonowania, kodeks pozycjonowania itp na każdy kroku starałem się umocnić wyraz pozycjonowania, bo głównie on występował w dwóch pozycjonowanych frazach, taki sposobem wbiłem frazę kurs pozycjonowania na 5 miejsce, choć czasami były skoki na 4 pozycje, a frazę podstawy pozycjonowania na 6, i szczerze mówiąc dużo czasu mi to nie zajęło.

A że skleroza nie boli i nie przedłużyłem domeny, to poszła w siną dal.

Może dla nie których to dziwny sposób, ale dla mnie był on bardzo skuteczny :)

Dobry tekst dzięki za informacje .Tu można wyczytać między wierszami dużo ciekawych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności