Skocz do zawartości

[Wykonam]

vader1706

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Postanowiłem porzucić pisanie tekstów, gdyż znalazłem inne dość dochodowe zajęcie, ale to jest takie wciągające, że znów wracam do interesu ;)

Nasze atuty:

*Solidność-nasze artykuły są dobrej jakości i poprawne ortograficznie,stylistycznie i tematycznie, do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie,

*Szybkość-zlecenia nam powierzone w krótkim czasie znajdą się gotowe u Państwa ,

*Rzetelność-teksty przez nas napisane są w 100% unikalne, nie korzystamy z mieszarek,

*Łatwy kontakt- mail: artykulyiprecle@interia.pl lub numer gg 15820309

Poniżej znajdują się adresy stron, na które pisałem teksty. Pierwszy to strona WWW, na którą napisany był tekst bardzo dobrej jakości, natomiast pozostałe, to teksty zapleczowe, które zbytnio nie odbiegają jakościowo od zwykłych precli pisanych przeze mnie.

beta.panoramicznykraj.pl/

www.matiz.waw.pl/przestrzen-matiza.php

www.matiz.waw.pl/milosnicy-matiza.php

www.matiz.waw.pl/naprawa-matiza.php

Cena 2 pln dotyczy tekstu typu precel o długości 1000 znaków ze spacją.

Nie wystawiam fakturki ;)

Artykuły, precle, projekty do syroplive.com i safiro.eu SZYBKO,TANIO I SOLIDNIE!

Przepisywanie tekstów, rękopisów, skanów dokumentów.

kontakt: artykulyiprecle@interia.pl gg 15820309

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności