Skocz do zawartości

Czy to duplicate content

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje stronke - własciwie zaczynam w G podf olej opałowy i olej napędowy, ma ona niestety pod tymi hasłami coś kolo 230 pozycji www.bula.net.pl

Czy moglem zostac ukarany tak za to że plik index.html i oferta.html był identyczny?

Teraz to już zmienilem. Czy będzie oki.

Bo pod hasło olej opałowy bula jestem na 1 :blink: więc bana żadnego nie dostałem może jakiś filtr nsa słowa bo według mnnie te frazy nie są aż tak konkurencyjne i powinienem być wyżej nawet beza linków zewnętrznych.

Wiem że muszę ładować linki zewnętrzne.

Zdarzyło mi sie mieć przez jeden rok dokładne duplikaty stron nawet kilku hmm

nie zostałem zbanowany jakoś to potem zróznicowałem o ok 30% i spię spokojnie:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Masz na myśli, że jest przekierowywany ruch z home.com.pl np. na home.pl? Jeżeli tak, nie jest to duplikat. Natomiast, jeżeli pod dwoma adresami jest ta sama treść - bez przekierowywania. Wtedy jest to duplikat.

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności