Skocz do zawartości

kilkanascie plikow index.html

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie spam ma miejsce tylko w przypadku kiedy wpiszesz np. "repertuar kin" a pojawi sie logo, dzwonki itd. A przede wszystkim kiedy ktos pisze, ze jest u niego cos za darmo a okazuje sie, ze trzeba za to placic...

Ale i tak nie ma bardziej wkurzajacego spamu niz maile z jakimis bzdetami, ja zawsze jak mi ktos za duzo tego przesyla to daje mu ostrzezenie, ze jeszcze raz to wysle to....

a jak nie pomoze to ja mu wysylam spamik - raz jednym takim co mnie wkurzali wyslalem recznie 200 maili, w kazdym instalka do kazy (2,5 MB) co razem dalo jakiej 500 MB !

i powiem wam, ze to naprawde skutkuje :twisted: juz mi wiecej nic nie przyslali

:lol:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jasne,jesli na daną frazę jest wypozycjonowana strona z inną zawartością to jest lipa,ale jak zawartość się zgadza tylko w kodzie stronki jest trochę "narozrabiane" to moim zdaniem wszystko jest ok.Wkurzają mnie tacy ludzie którzy wszystko nazywają Spammem,piszą raporty a sami osiągają dobre pozycje w ten sposób :lol:

mnie zastanawia tylko po co te wszystkie firmy te badziewia wysylaja mailem... jestem wiecej niz pewny, ze w 99.9% to nie odnosi zadnych skutkow... chyba ze skutki negatywne

:twisted:

mnie to do bladej goraczki doprowadza i jak mi przysla wiecej nic 3 takie same maile w tygodniu to juz jestem bardzo niemily :lol:

a jak nie pomoze to ja mu wysylam spamik - raz jednym takim co mnie wkurzali wyslalem recznie 200 maili, w kazdym instalka do kazy (2,5 MB) co razem dalo jakiej 500 MB !  

i powiem wam, ze to naprawde skutkuje

To nie jest żadne rozwiązanie bo walcząc ze spamem pocztowym sam generujesz spam. Dostajesz niezamówioną informacje mailem - idziesz i zgłaszasz na grupie pl.internet.mordplik (tylko najpierw ją przeszukujesz bo być może ktoś wcześniej zgłosił), serwer z którego otrzymywałeś maile może być zablokowany w RBL'u i koniec zabawy.

To naprawdę działa.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Dla mnie to byla cala satysfakcja, ze zwalczylem swoim wlasnym sposobem to badziewie :P

juz mi wiecej nic nie przyslali... teraz w taki sposob pozbylem sie maili od: "webdesign by Kara" a teraz walcze z "work at home opportunietes" :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności