Skocz do zawartości

Sgnet.pl

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem wściekły, zaplecze miało już ok 15000 site: ,ale dokładnie nie wiem kiedy zniknęła ta firma,ostatnio zaglądałem tam ok 30 dni temu.abonament miałem wykupiony do 11.2010.W internecie żadnej informacji nie mogę znaleźć co z nimi się stało.

Ich nie, aczkolwiek w tym miesiącu przejęliśmy kolejną firmę :D

wiem ze netrar przejęliście bo tam tez miałem coś,ale po e-mailu do was strona działa:)

• 2 tygodnie później...

Dostalem odpowiedz "Witam, domena została porzucona i przejęta przez serwis dropped, za pomocą

którego przejąlem porzuconą domenę.

Idąc dalej - nie mam nic wspólnego z firmą sgnet. Może pan śmiało zgłaszać

!!Musi Pan gonić tego co Pana oszukał, ja też bym się wkurzył.

Oczywiście może Pan również odkupić ode mnie samą domenę.

"

Niestety taka kolej rzeczy nie wszystkie firmy hostingowe wytrzymają ciśnienie i konkurencję na rynku - przykre ale niestety takie życie jest sad.gif

Nie wytrzymać ciśnienia, a nabić klientów w butelkę to jednak różnica - jeśli owa firma by zbankrutowała to raczej nie powinna zostawiać klientów bez jakichkolwiek informacji (i porzucać domenę, która też jest jakimś majątkiem na spłatę zobowiązań).

MaxPan - Ścigaj ich jak się tylko da (dane firmy masz choćby na potwierdzeniu przelewu)!

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności