Skocz do zawartości

for-people.pl - fałszywa firma!

grotanestle

Rekomendowane odpowiedzi

Xann jesteś niesamowity :) Gdzie tylko się da próbujesz dowalić got-linkowi.

Loool jak ty wiesz o co chodzi ;)

Mówie na załączonym przykładzie że na anonimy warto uważać, w naszym biznesie jak ktoś się ukrywa to ma coś na sumieniu a to że Ty podbiłeś odrazu do Gotlinka to juz nie moje słowa tylko Twoje.

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlatego jeżeli nie znasz firmy zawsze lepiej sprawdzić. My przykładowo mamy działalność w Holandii i dlatego w Polsce nie używamy danych firmy, żeby ew. Klient nie miał wątpliwości co do naszej wiarygodności.

Xann Wszyscy wiedzą ze gotlinka nie lubisz:)(ciekawe dlaczego...)

• 5 miesięcy temu...

Witam

To nie jest firma, mialem z tym czlowiekiem doczynienie, prowadzil sprzedaz na allegro pod nickiem "irtic" https://allegro.pl/show_user.php?search=irtic

Jak widac oszukal wielu ludzi.

Potem probowal tego samego pod nazwa "for-people" https://allegro.pl/show_user.php?search=for-people

Obecnie ma konto "stolicemody" https://allegro.pl/show_user.php?uid=19477624

Zostalo to zgloszone allegro ale jak narazie nie zablokowali konta. Byc moze jak znowu ludzie straca troche kasy to zaczna dzialac.

Podsumowujac TO JEST O S Z U S T!

Domki agroturystyka pensjonaty wczasy na Mazurach

Miałem zamiar z skorzystać z ich usług i zainteresowałem się nimi. Jeżeli są wałkiem to ukłony bo wszystko zrobili perfekcyjnie jeżeli chodzi o stworzenie wizerunku małej rzetelnej firmy. No ale ich wiarygodność w moich oczach spadła kiedy w mailu napisali mi, że nie chcą się spotkać i podpisać umowę osobiście. Potem wszedłem tutaj i ich wiarygodność w moich oczach przyjęła wartość 0 . Jak zwykle oczy przyćmiła mi super cena pozycjonowania (ehh...). Ale kiedy już wytrzeźwiałem to żeby wyczuć, że coś brzydko pachnie to nie trzeba nawet korespondować z nimi wystarczy wejść na ich stronę i zobaczyć dział zaufali nam... potem skoczyć na stronę cena pozycjonowania i zobaczyć jak rozliczają się z klientem, wg. cennika, który stawia na płatność za efekt - koszt pozycjonowania wyniósł by mnie ponad 12 000 zł rocznie. Wg. cennika płatność z góry koszt za rok - 1200 zł ...

Ciekawe kiedy posypią się pierwsze negatywy na zleceniaprzeznet bo z tego co widziałem to często tam się pojawiają.

Ostatnią rzeczą jaką zrobię to przejadę się na Monte Cassino 24 W Szczecinie i zobaczę jak wygląda siedziba ich firmy...(z tego co pamiętam to tam jest kamienica mieszkalna) i zapukam jeszcze - tutaj bardzo cichutko liczę na to, że pomylę się co do oceny całej sytuacji.

Ciekawi mnie jeszcze jak to jest z faktem kiedy kupuje się pozycjonowanie od scamera. Czy jest jakaś możliwość odzyskania straconych pieniędzy ? Dlaczego ktoś taki przypuszczalnie z na-cenzurowaną historią jeszcze oferuje swoje usługi...

Dlatego jeżeli nie znasz firmy zawsze lepiej sprawdzić. My przykładowo mamy działalność w Holandii i dlatego w Polsce nie używamy danych firmy, żeby ew. Klient nie miał wątpliwości co do naszej wiarygodności.

Uff. Już w Holandii - także chciałbym poznać adres :D

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Dzisiaj byłem na adresie podanym na stronie for-people (Monte Cassino 24, Szczecin) tam jest siłownia z basenem :soczek:

ale może dzierżawią tam biuro? na SEO działalności dużo m/kw nie potrzebne :D

Wracając do tematu to wygląda na zwykle oszustwo, zbiorowe zawiadomienie na policje i sprawa załatwiona.

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności