Skocz do zawartości

Pytanie Sprytne Katalogowanie

majoni

Rekomendowane odpowiedzi

@Zebol

Przy czym ten support padl z czasem, na poczatku bylo ok. Natomiast obecnie genialny support jest w SeoBohaterze i SeoLight - tam odpisuja bardzo szybko i dokladnie.

@Lenny

Nigdzie nie napisalem, ze Murzyn jest slowem rasistowskim. Napisalem, ze przywiazywanie do Murzynow negatywnych stereotypow jest rasistowskie. Nawet jesli jacys pseudonaukowcy pseudouzasadniaja jakies bzdury. W kazdej grupie narodowosciowej, etnicznej, antropologicznej, zawodowej, czy wiekowej znajdzie sie jakas podgrupa z kompleksami, co nie oznacza, ze dotyczy to wiekszosci takiej grupy. Zwlaszcza gdy mowa o grupie naprawde licznej. A w spoleczenstwie amerykanskim gorsze funkcjonowanie bierze sie raczej wlasnie ze stereotypow ogolnospolecznych.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

No może i masz rację.

Ale dlaczego nie dbają o userów na starszych silnikach ?

Wychodzę z założenia " Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy"

Niestety tak to wygląda.

Jedyny i dobry kontakt to ADDER - nie reklamuje systemu ale od początku pomagałem w jego wdrożeniu i nadal mam kontakt - czasami anonimowy z supportem - dlaczego ? TEST

Jest kilka dobrych lat na rynku i podchodzą do klienta rzeczowo.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• 1 miesiąc temu...

A ja mam inny problem.

Kupiłem poprzez stronę Sprytne katalogowanie w czwartek i zero odzewu.

Chcę zwrotu pieniędzy ale nie ma do autora numeru telefonu a na maila nie odpowiada.

Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym dalej zrobić ?

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

Tak.

1.Siąść w kącie i płakać, że się nie przeczytało wątków na forum lub np. bloga Zgreda, gdzie jest napisane co warto kupić, a ja przestrzegałem przed nabyciem tego programu.

2. Napisać maila, że prosisz o zwrot pieniędzy, bo w przeciwnym wypadku powiadomisz UOKiK o celowym wprowadzeniu klientów w błąd. Np. akcją promocyjną, która zawsze skończy się poniżej 24 godzin, a trwa już z rok albo lepiej.

3. Skorzystać np. z www.infoveriti.pl

4. Wyjąć kolejną stówkę z kieszeni i kupić SeoLighta Lub SeoBohatera.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności