Skocz do zawartości

[Wykonam] Katalogowanie stron - ręczne

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wykonam katalogowanie stron www, posiadam 2 letnie doświadczenie nie tylko w katalogowaniu, ale również w innych usługach oferowanych na tym forum. Podczas katalogowania tworzę parę unikalnych opisów, po 200-300 znaków, co 20 wpisów nowy opis. Oczywiście różne tytuły. Pod koniec katalogowania podsyłam raport. Co prawda moja lista katalogów obejmuje 491 katalogów, to mogę zagwarantować dodanie do 300 katalogów. Cena za wpis to 15 groszy! (Chwilowa obniżka, gdyż normalnie wykonuję katalogowanie po 20gr za wpis). Katalogi oparte są na paru skryptach. Ponad 300 przekatalogowanych stron! Dziennie na jedną stronę oddaje po 20 wpisów.

Cena:

15 gr - wpis

15 zł - 100 wpisów

30 zł - 200 wpisów

45 zł - 300 wpisów

O katalogach:

PageRank 6: 4

PageRank 5: 4

PageRank 4: 13

PageRank 3: 50

PageRank 2: 63

PageRank 1: 41

PageRank 0: 316

Suma: 491

P.S. Nie wykonuję katalogowania w przypadku, gdy strona była wcześniej katalogowana. Katalogowanie rozpoczynam, gdy na konto dojdą pieniądze, ponieważ mam dość pisania po parę razy z prośbą o przelanie pieniędzy, ponieważ niektórzy tą sprawę olewają. Jeżeli dostanę katalogowaną stronę, a nie zostanę o tym poinformowany, to po prostu biorę opłatę również za wpisy, na których straciłem czas, bo choć wyraźnie tutaj piszę o tym, to i tak czasami takie się zdarzają.

Kontakt:

Gadu-Gadu: 8582825 (niekiedy niewidoczny)

E-mail: bardyt131313@wp.pl

Pozdrawiam :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności