Skocz do zawartości

ban

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

Za to, że strona była zapleczem pod pozycjonowanie. A te w rotacji to krzyczą: zbanujcie nas i to nic, że są do stron fundacji, modzi nie mają serca by się ulitować nad takim mykiem <_<

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A to teraz, czyli wcześniej były normalne, więc pewnie za to (plus to, co pisałem wyżej) poleciała strona.

Gorsze się widywało i nadal widuje w indeksie, to prawda, tyle, że żaden to argument w przypadku wizyty moda :)

- Reklama -

Ja swego czasu dostałem bana na modeowany katalog www. Miałem tam chyba 3 linki do stron pozycjonowanych (oczywiście wpisów normalnych było ponad 1k). Jak spytałem na forum G za co, to poza retrospekcją szoka, co stoi na domenie poza katalogiem, co stoii na współdzielonym hostingu z home, dowiedziałem się, że za nietematyczne linki, tia, za nietematyczne linki w ogólnotematycznym katalogu www.

- Reklama -

Mi osobiście odpowiedzią na pytanie: za co ban? Pasuje jedna ze "złotych myśli", chyba goglarza (choć mogę się mylić i gdzie indziej to widziałem): zastanów się czy ta strona by powstała jeżeli nie było by wyszukiwarek, od siebie dodam, jeżeli nie, to należy się jej ban i tyle, reszta to kwestia szczęścia, czasu i kosmitów walczących o czyste serpy :)

- Reklama -

zupełnie nie rozumiem o czym ta dyskusja. Albo mi się wydaje, albo to zwykły precel, zatem skąd pytanie za co ban ?

Bany na precle przychodzą - trzeba się z tym liczyć.

Widziałem już kilka razy lepiej wykonane i 'zakamuflowane' precle lecące w kosmos....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

tylko pierwszy raz spotykam się z banem na precla, moderowanego

bywa niestety. To nie nowina.

Nie pomogą na to nawet czary typu "Darmowe artykuły do przedruku" jak wielu sądzi........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No Zoozool - https://www.poz-gaja.com.pl/tag/kredyt-warszawa/ - pierwszy wpis na jaki zerknąłem :). Przeczytaj go. Do tego mówisz, że swl tam był - mieszanka wybuchowa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności