Skocz do zawartości

wejścia robotów a wpis w katalogach

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że niektóre wpisy, które dodałem do katalogów, w których robot google wchodzi przynajmniej 100razy nie zostaje zindeksowany ??

W niektórych wpisach robot wchodził 20-50 razy i strona jest w indeksie.

Nie rozumiem....

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Robot G może wejść na daną stronę nawet i 300 razy dziennie, co nie znaczy, że od razu pojawi się ona w indeksie. Czasami trwa to krócej, czasami dłużej, nikt nie jest w stanie przewidzieć po ilu wejściach na stronę lub po jakim czasie, zostanie ona zaindeksowana.

Podasz źródło problemu? Wpis w katalogu?

Chociażby wpis w katalogu: Elsto -> Zespół na wesele włocławek.

Robot Google: 215, Yahoo: 69

Właśnie mnie to dziwi, że jak bot odwiedza stronę 200 razy i jej nie indeksuję to pierwsze co mi przyszło do głowy to, że coś jest nie tak.

Chciałbym zrozumieć działanie Google bota <_<

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności