Skocz do zawartości

Mobilny komputer do prac SEO

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Kup zwykłego laptopa - nic go nie zastąpi, bo z jednej strony funkcjonalność normalnego PC, a z drugiej pewna mobilność (de facto ciężko jest nosić już 15cali w plecaku, nie mówiąc o większych matrycach)

patent z całkowicie oszkloną matrycą (skopiowany od apple).

Mam komputer ze szklaną/glare matrycą -> pracować się na tym w słoneczny dzień nie da... No chyba, że będzie robił za lustro w salonie kosmetyczny ;-)

Spółki | Prawo | Sąd

W terenie korzystam z Acera 10" ma wszystko co niezbędne. Mały, lekki, do tego co wymieniłeś rewelacyjny.

Bateria trzyma od 5-7 godzin zależy od tego co robię i ustawień oszczędności. Ładowarka do plecaka, gdzie się da to połączam, i cały dzień można pracować.

Ręczne Katalogowanie SEOKatalogi - Rabat 10% powołując się na forum PiO.

Zielkq, tutaj się zgodzę, ale z tego co czytałem to w HP poprawiona została jasność (producent mówi o 50%) i jak widziałem na wideo recenzjach wygląda to fajnie. Wiadomo, że będą refleksy, ale jeżeli ktoś planuje używać laptopa w takich warunkach to prze jedyna jest matowa matryca.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności