Skocz do zawartości

Kolejny Seokatalog

Sebastek

Rekomendowane odpowiedzi

Mój pierwszy seokatalog. Po kilku problemach z serwerem wczoraj wystartował. Skórka standardowa ale trwają prace nad nową. Trochę informacji na temat katalogu i wymogów co do wpisu:

Adres: seokatalogowanie.com

PR=3

Min długość opisu strony: 500 znaków

Wpisy tylko i wyłącznie darmowe

Zapraszam do dodawania stron i podkategorii. Mile widziana krytyka jako że to moje pierwsze dziecko...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Popraw header, nazwa katalogu leci w dół, w efekcie czego nie widać menu.

2. Przydał by się porządny regulamin.

3. "Jak dodać wpis?" - pustka.

4. "Przyjaciele" - jak puste to wyłącz w PA.

5. Usuń nazwę skryptu ze stopki.

• 2 tygodnie później...

Wizualnie katalog dobrze się prezentuje. Kolorystyka jest przyjemna dla oka, liczę, że katalog szybko z sieci nie zniknie. ;) Unikatowy wpis dodany i tradycyjnie czekam na akceptację.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Katalog fajny, sam zastanawiałem się nad zakupem tej skórki ale widzę że trafiła w dobre ręce, a ja po 2 dniach posklejałem coś samemu (niebawem założę oddzielny temat).

Warto by ograniczyć długość tekstu wpisów na stronie głównej.

Jak to zrobić? Chciałem wprowadzić to u siebie ale nie mogę znaleźć tego w panelu..

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności