Skocz do zawartości

Kolejny Seokatalog

Sebastek

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki, załapałem się na premium i dodatkowo skorzystałem z "darmowy1".

Banki korepetycji w Twoim mieście:

- korepetycje wroclaw matematyka,

- poznan korepetycje angielski,

- korepetycje matematyka warszawa

- korepetycje Kraków

Tylko aktualne ogłoszenia z każdej dzielnicy. Zaznacz przedmiot i kliknij dalej, to proste!

3 i 4 wykorzystane, dzięki :D Powinieneś zastanowić się nad dodaniem dodatkowych kategorii, bo po co możliwość dodania do kilku, skoro istnieje niewielka ilość "synonimicznych" kategorii? :good:

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam takie pytanie. Może coś źle widzę, ale nie mogę znaleźć na stronie głównej opcji zaloguj się, o rejestracji nawet nie mówię.

Dopiero po wejściu w dodaj stronę, jest tam mały link zaloguj się. Po zalogowaniu widać na głównej w menu z lewej strony Mój panel, czy Wyloguj się. Ale tylko po zalogowaniu... To zamierzone, czy jakiś błąd?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• 3 tygodnie później...

Od dzisiaj katalog staje się darmowy. Po aktualizacji Pr liczba zgłaszany stron dla wpisu płatnego zwykłego drastycznie spadła. Dlatego postanowiłem przejść na zyski z reklamy a wpisy do katalogu zrobić darmowe. Przy dodawaniu wpisu zwykłego trzeba wprowadzić kod, mam nadzieje, że będzie to lepsze rozwiązanie niż czasem nieczytelna recaptcha. Zapraszam do dodawania wpisów !

Ps. jeden kodzik premium: premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności