Skocz do zawartości

Kusko.PL - oparty o seokatalog

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka kodów:

pio100

pio200

pio300

pio400

pio500

wpisy jedynie unikalne - najlepiej pisane "z palca" bez mieszadeł.

Poproszę o uwagi na temat katalogu. Za wszystkie będę wdzięczny.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Udało mi się skorzystać z ostatniego kodu, dzięki :).

Przy wpisach płatnych spokojnie możesz wyłączyć przepisywanie kodu, sms jest wystarczającym zabezpieczeniem. Możesz poprawić także nazwę grupy wpisów na "wpis zwykły" a nie "zywkły".

Pozdrawiam

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

2 przygarnąłem, dzięki :) .

Trochę mało podkategorii jest w katalogu.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• 9 miesięcy temu...

Wypuściłem 10 kodów - do mojego katalogu. Katalog jest darmowy dla stron pr>=3

Poniższe kody to kody do wpisów zwykłych - pozwalają dodać za darmo strony z niższym pr.

Zastrzegam, że wpisy muszą być unikalne aby mogły zostać zaakceptowane i nie mogą dotyczyć brzydkich stron zaplecza :rolleyes:

kusko01

kusko02

kusko03

kusko04

kusko05

kusko06

kusko07

kusko08

kusko09

kusko10

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Długo Ci zajęło przerabianie szablonu elegantthemes pod seokatalog? Myślałem już o tym ale jestem zbyt leniwy :rolleyes: No chyba, że po prostu kod wynikowy skopiowałeś i dostosowałeś pod seok (bez wsparcia dla widgetów itd.).

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

cztery kody poszly. Jeden wpis z tego odrzucilem, bo nie był unikalny.

co do szablonu to nie pamiętam ile mi zajelo pewnie kilka godzin bo byla zabawa z jquery liby sie gryzly z tymi od skryptu seoka :rolleyes:

Kody się skończyły - podaje jeszcze jeden kod ale nie przyjmę już wpisu dotyczącego katalogu stron :) Także poproszę o jakąś ambitniejszą stronę.

kod: kusko11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności