Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron angielsko języcznych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przeglądałem dziś internet w poszukiwaniu narzędzi do budowania backlinków. Znalazłem wiele, niestety większość z nich płatna.

Natomiast natrafiłem na jeden darmowy i genialny w swej prostocie system.Nie będe trzymał was więcej w niepewności.

Adres strony : Free Traffic System.

Ok a teraz jak to działa? Jest to nic innego jak swego rodzaju dodawarka artykułów do blogów ( jej plusem jest to że w bazie znajduje się owszem wiele blogów o wszystkim ( czyli takich jak polskie precle) ale jest tam również mnóstwo wartościowych tematycznych blogów których właściciele zdecydowli się je tam dodać by pozyskać darmową treść. Ma wbudownych wiele ciekawych funkcji, np edytor dzięki któremu możemy storzyć wiele unikatowych artykułów z jednego. W wersji darmowej każdy nasz artykuł możemy dodać do 30 blogów. Świetne narzędzie. A korzystać z niego możemy także jako właściciele bloga - za rejestracje bloga/strony w systemie otrzymujemy po pierwsze darmowy content a po drugie 7 % więcej linków do pozycjonowanych przez nas stron.

No cuż oczywiście jedynym minusem jest to że promować w ten sposób możemy tylko strony angielsko języczne, i artykuły również trzeba pisać w tym języku ( zawsze można skorzystać z pomocy google translatora).

W każdym razie dla tych co chcą zaistnieć na światowym rynku jest to myśle narzędzie niezbędne. Polecam wam tworzenie stron po angielsku - przede wszystkim można więcej zarobić i dotrzeć do bodajże kilkudziesięciokrotnie większej liczby osób.

Pozdrawiam,

PS. Link do strony znajduje się też w mojej sygnaturce.

468x60(1).gif

Widze że nikt tu nie pozycjonuje angielskich stron , albo już ten system zna poprostu ( ewentualnie używa innego).

Zdaje mi się że w Polsce nie mamy czegoś takiego. A przydało by się żeby nie było problemu z dodawaniem do tych wszystkich pressel pagów. Nie mówie tu o dodawarkach tylko o sensownym systemie tego typu.

468x60(1).gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności