Skocz do zawartości

Prowizja od adsense innych użytkowników strony

ptq

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość aby dać użytkownikom opcję zamieszczania własnych reklam adsense na stronie i aby dostawać od tego prowizję. Kiedyś coś takiego mi się obiło o uszy że jakaś strona tak działa. Użytkownik zamieszcza własne adsense a właściciel strony ma z każdego klika jakiś udział.

ale po co to robic skoro wlasciciel moze wstawic wlasny adsense i cala kase brac dla siebie ?

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

jest opcja aby dzielić zyski - np mając 3 jednostki reklam na stronie 2 są właściciela. trzecia usera

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Zawsze to jakieś rozwiązanie, bo chodzi o to, żeby i użytkownicy mogli coś zarobić, oczywiście nie będą to kokosy, ale jak mają konto adsense, to zawsze coś im tam wpadnie za wartościowy wpis.

Lecz nadal nie mam odpowiedzi jak tego dokonano na stronie, która wyleciała mi z pamięci, że właściciel strony miał prowizję od klików :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności