Skocz do zawartości

Johnsey.org

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtecki, zanim się ustosunkuję do Twoich i Kukisa twierdzeń, dam Wam szansę się wykazać i ocenić moc domeny.

Pokazał kukis 4 strony w indeksie yahoo

Zrzut wyników

Edit:W google zaindeksowane wyniki wyszukiwania. Skoro ja wiem czym to pachnie to Ty na pewno wiesz co to jest

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na tą chwilę jako całość jest przeciętnie. Na duży plus wiek i PR którego pewnie nie dasz rady utrzymać, linków masz możliwość dosypać ale zostało Ci mało czasu dlatego myślę że PR akurat stracisz no i to co wyżej. Nie trzeba wyjaśniać?

Pisałem o PR więc do update.

Generalnie nie wdaję się w dyskusje o mocy katalogów (nie jestem jakimś znawcą). Ale napisanie o nim "klasowy" było nie na miejscu. Jest płatny i powinien być naprawdę mocny żeby nazwać go w ten sposób. A teraz już zamykam dzioba :)

edit:literka

PR przeżył już 2 update więc nie widzę problemu. Nawet nie zadałeś sobie trudu i nie sprawdziłeś od kiedy domena jest u mnie :)

O widoczną ilość BL w yahoo, to możecie sobie walczyć ze stronami do weblinka. Poza tym, już od dłuższego czasu większość kumatych ludzi widzi jak yahoo te BL pokazuje.

O mocy katalogu świadczy fakt, na którym miejscu w serpach lądują dodawane wpisy. A tu masz jak na razie zerowe doświadczenie z tym katalogiem, w przeciwieństwie do mnie i jeszcze kilku osób, które testowały johseya.

Czy naprawdę myślisz, że dałbym coś słabego na PiO i chciał za to kasę? Do innych moich katalogów nikt do tej pory nie miał zastrzeżeń a one mocą przy johnsey'u są jedynie przedskoczkiem.

Pozdrawiam

PS

Wkrótce nowa porcja darmowych kodów B)

Zadałem sobie trud dlatego nic nie mówiłem. A sam katalog w Twoich rękach na pewno będzie wart swojej ceny. Posprawdzam te serpy B)

edit: A BL nie sprawdzałem tylko w yahoo :) Dać linka ??

edit2: dwa losowe wpisy z katalogu i oba poza setką, więc szału ni ma :) Ale już nie szukam i milknę w tym temacie.

Muszę się odezwać:

Minimum 10 przy każdym szukaniu. Różne - gwiazdor, gazeta, seowiec, wirtualna, było ich trochę. Mogę podać wpisy które przeszukiwałem. Przed Twoją stroną z domkami też. To trzeci sprawdzony - też poza setką.

@Lesiu - jedna z fraz zwracała 30200 wyników, druga 426000, trzecia 7kk więc nie porównuj z kredytami czy bielizną. To innego kalibru frazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności