Skocz do zawartości

Johnsey.org

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

@wojtecki1, jeszcze troche chleba musisz zjeść i trochę wiedzy na temat seo nabyć...

A potem to tylko praktyka i praktyka i praktyka, by zdobyć doświadczenie.

Zatem wróć do edukacji i nabywania doświadczenia by móc rzetelnie oceniać :P

PS. Panowie jak katalog jest płatny to automatycznie wymaga się od niego zdecydowanie więcej, i ten katalog niewątpliwie spełnia ponadprzeciętne wymagania (ten kto obyty wie o co chodzi).

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, dajmy już spokój. Każdy ma prawo do własnej oceny. Nikogo nie mam zamiaru zmuszać do wydawania własnych pieniędzy na wpis.

Mogę natomiast zapodać kolejną porcję kodów:

JANEK11

JANEK12

JANEK13

JANEK14

JANEK15

Proszą brać po jednym kodzie. Przyjmę jeden wpis z IP.

Tylko unikalne i ciekawe wpisy.

Miałem się nie wypowiadać, ale mam wrażenie że kółko wzajemnej adoracji działa. I każdy kto skrytykuje jest zaliczamy przed pseudu "doświadczone" towarzycho za nieznających się w temacie.

Otóż wielcy uczeni, ja myślę że katalog musi sporo jeszcze popracować nad swoją mocą i nie pierdzielcie o jego wyjątkowej klasie czy cokolwiek, przyjdzie być może czas że to będzie fajny katalog. ale póki co nie odróżnia się od wielu katalogów na przejętych domenach - taka teraz moda, że mając narzędzie piszemy o długowieczności katalogu, który istnieje ledwo kilka miesięcy.

Może mnie wino otumaniło, ale ja nie czuję wilgoci w gaciach.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

@wojtecki1, jeszcze troche chleba musisz zjeść i trochę wiedzy na temat seo nabyć...

A potem to tylko praktyka i praktyka i praktyka, by zdobyć doświadczenie.

Zatem wróć do edukacji i nabywania doświadczenia by móc rzetelnie oceniać :P

Rozumiem że masz monopol na ocenianie? Szczególnie poziomu wykształcenia innych ?

Miałem się nie wypowiadać, ale mam wrażenie że kółko wzajemnej adoracji działa. I każdy kto skrytykuje jest zaliczamy przed pseudu "doświadczone" towarzycho za nieznających się w temacie.

Otóż wielcy uczeni, ja myślę że katalog musi sporo jeszcze popracować nad swoją mocą i nie pierdzielcie o jego wyjątkowej klasie czy cokolwiek, przyjdzie być może czas że to będzie fajny katalog. ale póki co nie odróżnia się od wielu katalogów na przejętych domenach - taka teraz moda, że mając narzędzie piszemy o długowieczności katalogu, który istnieje ledwo kilka miesięcy.

Po przeczytaniu całej tej dyskusji mam identyczną opinię. Zdrowie spółdzielni, lub też kółka wzajemnej adoracji !

decerios

@holee, powiedz mi proszę, na jakiej podstawie oceniłeś "moc" katalogu? Chętnie wezmę Twoje zdanie pod uwagę stawiając kolejne katalogi na podobnych domenach (a mam ich trochę). Nie traktuj tego jako zaczepkę, tylko jako próbę merytorycznej dysputy.

Ja po niczyjej stronie nie stoje - zreszta oplata od poczatku i dawanie katalogu na pio to błąd bo zawsze jest standardowa gadka i biadolenie. Forum biznesmenów którzy płaczą nad 3,66....

Katalog jest tyle warty ile jestes wstanie zaplacic za wpis, a czy jest tyle warty każdy ocenia sam.

@holee, powiedz mi proszę, na jakiej podstawie oceniłeś "moc" katalogu? Chętnie wezmę Twoje zdanie pod uwagę stawiając kolejne katalogi na podobnych domenach (a mam ich trochę). Nie traktuj tego jako zaczepkę, tylko jako próbę merytorycznej dysputy.

A ja odwróciłbym pytanie i zadał je Tobie mmarek'u - na jakiej podstawie Ty oceniasz moc swojego katalogu ? Również prosiłbym o merytoryczną wypowiedź, bez argumentów typu domena z 20 wieku.

decerios

@mmarek, nie traktuj mojej wypowiedzi jako obrazę, ja cenię katalogi prowadzone przez osoby zaufane :P Troszkę drażni mnie jak user zakupi domenę która zarejestrowana była kilka lat temu i pisze wszem na forum, że katalog ma super moc bo jest na domenie wieloletniej i jest "stary" - to tak a propos, nie chodzi mi o Ciebie.

Ja Ci życzę powodzenia i uwierz mi, że dodam swoje strony do Twojego katalogu, ale za jakiś czas :D

Ja nie oceniam, nie krytykuję, nie staram się obrażać - każdy ma swoje prawa do swoich dzieł i brać za nie pieniążki jakie chce.

Idę spać bo polskie wina potrafią zmęczyć :P

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

na jakiej podstawie Ty oceniasz moc swojego katalogu ? Również prosiłbym o merytoryczną wypowiedź

Na podstawie doświadczenia z tą domeną. Jak już pisałem jest on u mnie już od 6 miesięcy, więc zdążyłem (zresztą nie tylko ja) się z nią zapoznać co nieco. Przez ten okres był postawiony tu katalog na mocno zmodyfikowanym mini. Oczywiście tego typu domen mam więcej i na nich też stoją jeszcze te zmodyfikowane miniacze. I zapewniam Ciebie i innnych - duże BL nie jest wcale potrzebne.

Jedyna ale w sumie najważniejsza moja obawa, to czy czasem obecny skrypt SEOkatalog nie zepsuje domeny. Bo na pewno zauważyliście już, że większość SEOkatalogów juz nie indeksuje się tak jak wcześniej. Co prawda johnsey jest bardzo mocno zmodyfikowany (czego też pewnie nie zauważyliście) ale różnie to może być.

Jeśli jednak wszystko będzie ok, to sukcesywnie będę prezentował nowe katalogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności