Skocz do zawartości

Johnsey.org

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem tylko swoje 3 grosze dorzucić. To, że domena jest zarejestrowana w 1998 roku nie ma tutaj nić do rzeczy ponieważ kontent, który jest obecnie został KOMPLETNIE zmieniony w stosunku do tego co było kiedyś. Do tego, zapewne zmienił się IP serwera, wpis w DNS, linki, które prowadzą do tej strony przestały być relewantne. Domeny z odzysku wbrew pozorom nie tak łatwo zagospodarować.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zalapalem sie na 2 darmowe kody, a ze temat popularny to male sprawozdanie:

2 strony po 1 frazie

1) pierwsza baaaaaardzo niszowa, strona docelowa nie byla nigdy na nia linkowana a byla na 4 miejscu, uznalem ze 1 link popchnie, wpis z katalogu wyladowal na 1 miejscu...

2) inna strona, kilka katalogow w top50-100, wpis w tym przedziale

oba wpisy niepodlinkowane

wszyscy wiemy ze z yahoo jest roznie, zwlaszcza ze jest mozliwosc ukrywania w nim linkow, a na moje pytanie marek potwierdzil ze czesc linkow jest z zablokowanych przed yahoo stron.

plus widze rowniez w tym ze strona nie ma 2k wpisow lecz narazie niecale 300, wiec sila katalogu tak sie nie rozlazi

a to ze google nie oslabilo mocy (bo sam pr to jednak nie moc) to pogratulowac domeny

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

To, że domena jest zarejestrowana w 1998 roku nie ma tutaj nić do rzeczy ponieważ kontent, który jest obecnie został KOMPLETNIE zmieniony w stosunku do tego co było kiedyś. Do tego, zapewne zmienił się IP serwera...

Doprawdy, nawet nie wiem jak to skomentować....

Domeny z odzysku wbrew pozorom nie tak łatwo zagospodarować.

Tu się zgodzę, ale powiem więcej. 99,9% starych, przejętych domen niczym szczególnym się nie wyróżnia, jednak zostaje te 0,1%. Należy tylko umieć je znaleźć i się nimi posłużyć, a może po prostu potrzeba trochę szczęścia :)

ale ten katalog dalej ma pr4 :) stronka wykorzystywana przez wojteckiego1 - ma jakiś błąd

Tak bywa, gdy ktoś chce za wszelką cenę udowodnić swoją tezę. Czasem jednak, zamiast zabłysnąć można się spalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności