Skocz do zawartości

Johnsey.org

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prosiłem o informowanie o wykorzystanym kodzie, tymczasem kody poszły wszystkie a tylko 3 osoby napisały, ze skorzystały.

Dla tych userów, wysyłam na PW po 3 dodatkowe kody.

Natomiast wpisy tych, co "zapomnieli" poinformować innych, zostały usunięte z katalogu.

Natomiast wpisy tych, co "zapomnieli" poinformować innych, zostały usunięte z katalogu.

Bez sensu Marku. Co ma piernik do wiatraka ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Jak to co? Przecież wyraźnie prosiłem o poinformowanie o wykorzystanym kodzie. Chodzi o wygodę i czas dodających, którzy pisaliby unikalne teksty po to, by przekonać się, że już po kodach.

Przecie nie wymagam nie wiadomo czego. Jedynie zwykłej informacji.

Przyznajcie się - ile razy napisaliście/wkleiliście opis tylko po to żeby x-razy sprawdzać kolejno kody i mieć szczęście, że któryś jest wolny albo i nie.

Mam w ogóle pomysł na automatyczne pokazywanie w wątku ile kodów jeszcze zostało, tylko że to dość skomplikowane i pewnie nikomu nie chciało by się tego pisać: obrazek generowany z PHP pokazujący pozostałe kody za free, jeżeli kod jest wykorzystany, znika z obrazka. Wklejasz taki obrazek w wątek z sourcem do odp. skryptu w swoim katalogu i gotowe.

Ale nie napisałeś że to konieczne aby wpis został zaakceptowany. Prośba jest prośbą i można ją wziąć do siebie lub też olać. Na drugi raz napisz forumowiczom, że jest to konieczne.

POzdrówka

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Może i masz rację. Myślałem jednak, że na tym forum można w większości spotkać ludzi kulturalnych, których wystarczy poprosić a nie nakazywać cokolwiek.

Wystawiam 5 kolejnych kodów:

JASIEK1

JASIEK2

JASIEK3

JASIEK4

JASIEK5

ale nie wiem, czy prosić, czy przykazywać? !!!

Wpisy unikalne, każdy z innego IP, informacja o wykorzystanym kodzie.

JASIEK4 - użyty :P , szkoda że po jednym na osobe :< bo mam kilka wartych stronek z opisami, a widzę że akurat teraz szybko kody nie idą :P

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności