Skocz do zawartości

Na grzyby i ryby, nad morze.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam PiOwiczów.

Dysponuję obiektem w stopce. Mógłbym zorganizować spotkanie/imprezkę + moczenie kija z kutra w morzu (dorsze, flądry) + grzyby (głównie prawdziwki i podgrzybki) w pobliskich lasach. Specjalnie dla Was cena za nocleg spada do 25 zł. Czyli np. przyjazd, lekkie moczenie przełyku, na drugi dzień kutrem w morze na połów, po powrocie grill z części złapanych rybek i B) . Następny dzień, zwiedzanie okolicznych lasów i grzybobranie. Po powrocie rybki i grzybki z grilla + ;) + głęboki sen. Na zajutrz powrót do domu. Ewentualnie można by przedłużyć pobyt o jeden dzień na paintball i może jeszcze jeden dzień dla zainteresowanych na Wydmy i Słowiński National Park. Oczywiście wszystko we wrześniu.

Ceny:

- nocleg 25zł za nocleg od osoby.

- moczenie kija 150 zł.

- grzyby nic.

- paintball nie wiem?

Co o tym myślicie?

Łajba to Słowik, wiem, że bierze 150 zł razem z wędką, ale zawsze można znaleźć coś innego. Wiadomo im wcześniej tym lepiej zarezerwować łajbę. A termin jaki każdemu najlepiej pasuje, ja się dostosuję. Narazie wszystkie miejsca wolne (21), ale pewnie niedługo to się zmieni.

Nie wiem dlaczego temat https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=95139 został zamknięty? Kontynując, dzisiaj rozmawiałem z armatorem łajby "Słowik" cena 150 + 20 za wędkę. W terminie 13.09.2010 do 17.09.2010 zapewnione atrakcje, w morze, na grzyby, paintboll, grill i :P , a kto będzie chciał zostać dłużej, lub zacząć wcześniej nie ma sprawy. Narazie mam kupę roboty, ale za jakieś 2 tyg wezmę się za organizację tej imprezy. Jedyna zła wiadomość to to, że na Słowika wchodzi 17 osób. Jest to jakieś ograniczenie, ale jak by było więcej chętnych zawsze można popłynąć na dwie łajby.

Chętnych proszę o info na PW (proszę podać nr telefonu kontaktowego). Mniej więcej do miesiąca przed "party" muszę wiedzieć ile osób się na to pisze, żeby wszystko było na miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności