Skocz do zawartości

Moja strona

luniek88

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Mi osobiście strona bardzo się podoba.

Jedyne czego mi brakuje to ewentualnie jakieś filmy z występów - na pewno robiłyby lepsze wrażenie niż statyczne zdjęcia.

Mi osobiście strona bardzo się podoba.

Jedyne czego mi brakuje to ewentualnie jakieś filmy z występów - na pewno robiłyby lepsze wrażenie niż statyczne zdjęcia.

Trafiłeś w samo sedno. Promo jest już w trakcie montażu, niedługo zagości na stronie.

Grafika ok, kod też w miarę ok chociaż...

<h2>WYSTąPILIśMY:</h2>
<div class="ostatnie"><span class="ostatni"> <span>28.08.2010</span> - Olsztyn</span></a></div>
<div class="ostatnie"><span class="ostatni"> <span>28.08.2010</span> - Płońsk</span></a></div>
<div class="ostatnie"><span class="ostatni"> <span>20-22.08.2010</span> - Festiwal Sztukmistrze - Lublin</span></a></div>

...to powinna być lista a nie w DIVach władowane. Poza tym coś słabo wykorzystujesz dziedziczenie i kaskadowość CSS. Można napisać kod ładniej ale ogólnie może być.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Mi pod IE nie wyświetla wszystkich polskich znaków:

Teatr Tańca z Ogniem MANTRA jest grup± młodych i ambitnych ludzi

z miasta Makowa Mazowieckiego. Działa prężnie już

od 3 lat (wcze¶niej Alter Ego) występuj±c na terenie Polski.

Pocz±tkowo grupa nazywała się Alter Ego - swoj± nazwę zmieniła pod koniec 2007 roku na MANTRA. Miejscem treningów grupy jest Sala Gimnastyczna

przy Liceum Ogólnokształc±cym im. Marii Curie Skłodowskiej.

Mi pod IE nie wyświetla wszystkich polskich znaków:
Teatr Tańca z Ogniem MANTRA jest grup± młodych i ambitnych ludzi

z miasta Makowa Mazowieckiego. Działa prężnie już

od 3 lat (wcze¶niej Alter Ego) występuj±c na terenie Polski.

Pocz±tkowo grupa nazywała się Alter Ego - swoj± nazwę zmieniła pod koniec 2007 roku na MANTRA. Miejscem treningów grupy jest Sala Gimnastyczna

przy Liceum Ogólnokształc±cym im. Marii Curie Skłodowskiej.

Piszesz o linku ze stopki to zaplecze, link do strony masz na górze - www.teatrmantra.pl

Fajna strona, ja bym skrócił tą informację gdzie wystąpiliście na wysokość kolumny z 'Gdzie wystąpicie', że by były równe i wtedy stopka (bardzo fajna) będzie bardziej widoczna. Całą listę dokonań dałbym pod linkiem 'więcej...' czy coś podobnego.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności