Skocz do zawartości

Jaki komunikator -Tlen.pl & Gadu Gadu lub inny ?

Xann

Jakiego komunikatora używasz?  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego komunikatora używasz?

• Tlen.pl
      15
    • Gadu-gadu
      18
    • Konnekt
      6
    • Inny
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

GG ale trzeba zmienić, używałem wszelkich programików które usuwają reklamy i inne dziadostwa z tego programu ale staje się to uciążliwe. Niby większość "fajnych dodatków" udało mi się usunąć, ale i tak nie jestem zadowolony. Jakieś śledziki, moje-generacje, kamerki, awatary, reklamy, gry, prezenty, dodatki i inne bzdety... a do tego archiwum przy większej ilości danych ledwo działa.

e: aha, no i skype i ventrilo

logo-stat4seo-blue-small.png

Ja do GG i XMPP używam komunikatora WTW, na Linuksie z przyzwyczajenia Pidgin. Jest megalekki, bardzo stabilny i wygodny, Tlen czy AQQ są przy nim "kobyłami" - polecam się z nim zapoznać: https://wtw.k2t.eu/

W ankiecie głos na "inny".

Oprócz tego oczywiście Skype do rozmów audio-video i czasem przesyłania plików.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Konnekt może fajny komunikator, ale niestety od kilku lat nie jest już rozwijany. :)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności