Skocz do zawartości

Witam szanownych pozycjonerów

Ignac

Rekomendowane odpowiedzi

W rzeczywistości nado mi imię Krzysztof ale postarałem się dostosować do współczesnego posługiwania się nickami i w podpisie można będzie zobaczyć coś innego ;)

Nie zaliczam nawet do mizernych specjalistów w dziedzinie budowania wirtualnych przestrzeni, ale dla potrzeb własnych, skromnych witryn zainstalowałem również katalog mini w wersji v2.0 i właśnie dzięki zawartemu w nim linkowi trafiłem na to forum.

Nie wiem czy, ze względu na znaczne ograniczenia czasowe, uda mi się uczestniczyć w życiu tego forum. Jednak chcę rozwiązać pewien problem związany z narzędziami google dla webmasterów, ale właściwe pytanie, a być może kiedyś będzie ich więcej :) postaram się umieścić we własciwym miejscu.

Tu chcę przywitać się ze społecznością forum PIO.

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności