Skocz do zawartości

ja też mam talent - serwis video

d4ng

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu instalujesz coś o czym nie masz pojęcia?

Jakbym robił tylko to o czym mam pojęcie stałbym w miejscu

Widzę, że filmy są serwowane z Twojego serwera do tego z Apache/2.2.9 wiec licz się z tym, że przy większym ruchu serwis Ci padnie.

Jak chodzi o SEO to serwis jest kiepsko przystosowany, a wręcz błędnie zrobiony.

post nic nie wnosi, mówiąc że jest błędnie zrobiony najlepiej podać przykład bo człowiek który nie jest tego świadomy niczego nie poprawi.

Na początku skupiłbym się na tytułach stron z filmikami bo póki co wszędzie tylko "Ja też mam talent!" Jeśli chciałbyś pozyskać wejścia z wyszukiwarek będzie to pierwszy krok.

Przykład proszę

@post nic nie wnosi, mówiąc że jest błędnie zrobiony najlepiej podać przykład bo człowiek który nie jest tego świadomy niczego nie poprawi.

Wiec zlec [oczywiście odpłatnie] tak zwany audyt oprogramowania, bo nie wszystko się "wnosi" za darmo :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności