Skocz do zawartości

LV ?

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest z https://www.link-vault.com/ nie działa dlaczego i ile nie bedize działało. Nie wiem czy to jest odpowiednia kategoria, ale nie np. takiej jak "systemy wymiany linków" , a pownina byc an forum :D moja sugestia

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

We have received an email from our server hosts in Port Arthur, Texas.

They have told us that they have had no power since Hurricane Rita hit the area on Friday. The flooding around the area has not damaged any of the servers that they supply us so that means all our servers and data are ok.

They have an emergency generator that they use when they lose power. However this generator runs on gasoline and has ran out during the storm. They are currently trying to get a supply of gasoline from the only available working gas station in the area. They have said if they manage to get gasoline they will have the power back to the servers ASAP.

The worst case scenario is that they do not manage to get some gasoline and cannot get power back to the servers. They are estimating it could be up to 14 days until the power lines are repaired and stable.

We will keep you all updated on the situation with the servers.

We would like to thank you for your patience on this unfortunate matter.

The Link Vault Team

No nie do końca jest OK. Mnie od ataku huraganu i padu serwera nie przyrasta liczba linków prowadzących do mojej strony. Dzieje się tak pomimo, że mam jeszcze dużo woltów w skarbcu. Czy ktoś z Was ma ten sam objaw?

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Może po prostu wybrałeś dla swojej strony jaką niszową katgorię i brakuje strony które mogły Twoje linki zamieścić.

W moim przypadku np. strony które wyświetalają w języku angielskim w kategorii Computers other mają znacznie szybszy przyrost niż np. Polski biznes.

Co jest chyba dość logiczne B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności