Skocz do zawartości

[Sprzedam]2 paczki po 10 artykłów

Zielkq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako iż do tej pory nie znalazłem nabywców, to wystawiam paczki ponownie ;-) Na sprzedaż mam dwie paczki tekstów:

1. paczka 10 artykułów na temat komputerów przenośnych

- jeden artykuł na ponad 2k ogólnie o komputerach przenośnych

- dziewięć artykułów (każdy ponad 1k znaków) o konkretnych elementach komputerów przenośnych, na co zwrócić uwagę przy zakupie, etc. (tematy: Łączność bezprzewodowa, Matryca, Napęd optyczny, Czas pracy na baterii, Procesor, Touchpad, czy trackpoint?, Stacja dyskietek, Porty USB, Klawiatura)

- każdy artykuł ma jakiś tytuł (podane powyżej)

- statystyka znaków w wordzie pokazuje w sumie blisko 13k znaków (artykuły+tytuły)

Cena: 25zł

2. paczka 10 artykułów na temat komputerów

- każdy artykuł ponad 1k znaków

- każdy artykuł o konkretnym temacie (opis poszczególnych części składowych komputera, czy na co warto zwrócić uwagę przy zakupie tych konkretnych elementów) (tematy: płyta główna, procesor, pamięć RAM, zasilacz, dysk twardy, karta graficzna, karta dźwiękowa, myszka, klawiatura, karta sieciowa)

- każdy artykuł ma jakiś tytuł (podane powyżej)

- statystyka znaków w wordze pokazuje w sumie ponad 12k znaków (artykuły+tytuły)

Cena: 22zł

Przy zakupie obu paczek cena 45zł :)

Ze względu na poprzednie doświadczenia przy sprzedaży preferuję formę: najpierw przelew, potem artykuły...

Istnieje możliwość napisania artykułów pod konkretne frazy, a także większej ilość w razie potrzeby, jak również artykułów z danej tematyki bez konkretnych fraz w tekście

Nie będę pisał o żadnym wielkim profesjonalizmie, mam doświadczenie w tego typu publikacjach, ale żadnym "prof" nie jestem -> artykuł do Presell Pages ma być unikalny, zawierać odpowiednie słowa i podejmować odpowiednią tematykę. Czy coś jeszcze potrzeba do szczęścia? No może, żeby dało się to czytać, ale to także jest wliczone w moje artykuły. :) Artykuł na zaplecze zawiera jeszcze trochę więcej merytorycznej treści i nie ma konkrentych fraz w tekście. Jakby ktoś potrzebował artykułów w pełni merytorycznych to także proszę pisać - za odpowiednią cenę powstanie tekst odpowiednio merytoryczny (choć to jeszcze zależy od tematyki, gdyż nie podejmę się zlecenia pisania czegoś merytorycznego na temat, który jest mi całkiem obcy, ot, chociażby materiały użytkowane do budowy statków kosmicznych... - ale to już skrajny przykład) ;)

Dobrze jednak wiem, iż nie kupuje się kota w worku i każdy chciałby zobaczyć przykładowe wcześniejsze prace:

Słowo kluczowe: Komunikatory

Słowa kluczowe: Wakacje, urlop

Kontakt:

Filip Zieliński

mail: Fip.Ziel(at)gmail.com

gg: 7/6/6/0/0/6/8

A także PW

Pozdrawiam i zapraszam do zakupu.

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności